Αθλητικά

“Τιμή για μένα η θέση του αντιπροέδρου”

Ο Μιχάλης Μελής έχει προσφέρει τα μέγιστα τόσο στον Κολοσσό όσο και στο ελληνικό μπάσκετ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Νιώθει και είναι Ροδίτης, αφού βρίσκεται πολλά χρόνια στο νησί, στο οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά και είναι από τους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει σημαντικά τους «θαλασσί», στους οποίους εκτελεί καθήκοντα αντιπροέδρου. Ο Μιχάλης Μελής είναι και επίσημα αντιπρόεδρος του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., έχοντας διατελέσει επίσης πρόεδρος αλλά και μέλος τα τελευταία έξι χρόνια. Ο ίδιος μίλησε για την εκλογή του ως αντιπρόεδρος στη λίγκα αλλά και τις σοβαρές αλλαγές που έρχονται στο μπάσκετ.
«Η εκλογή στη θέση του αντιπροέδρου είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα. Ουσιαστικά δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα, αφού η συμμετοχή μου στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. τα τελευταία έξι χρόνια και ως πρόεδρος και ως μέλος, ήταν ιδιαίτερα ενεργή. Θεωρώ ότι απλά ότι η εκλογή μου έρχεται σε μία στιγμή, όπου επίκεινται ιδιαίτερες σοβαρές αλλαγές στο ελληνικό μπάσκετ. Έχουμε μπροστά μας τις εκλογές της Ε.Ο.Κ., ενώ θεωρώ ότι οι οικονομικές συνθήκες θα είναι καλύτερες στη συνέχεια. Οι ομάδες θα πάρουν και ποσοστά από το στοίχημα και ως Ε.Σ.Α.Κ.Ε. θα πρέπει να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, για να βελτιώσουμε τη θέση της λίγκας αλλά και γενικότερα το μπάσκετ».
«ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των ΚΑΕ μελών του Συνδέσμου με 11 ψήφους και δυό λευκά. Εκλέχθηκαν επίσης, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Μιχάλης Μελής, Γενικός Γραμματέας ο κ. Γιώργος Πανταζόπουλος, ενώ στην θέση του Ταμία παραμένει ο κ. Χρήστος Μήλας.
«Ευχαριστώ θερμά την Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ και τις ομάδες της Stoiximan Basket League για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προκείμενου να συνεχίσω για τρίτη θητεία στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ», δήλωσε ο κ. Γαλατσόπουλος μετά την επανεκλογή του και επισήμανε: «Με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας ξεπερνάμε τις δυσκολίες της πανδημίας και παράλληλα θέτουμε τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του Πρωταθλήματος».
«Πετύχαμε την αναβάθμιση του ρόλου του ΕΣΑΚΕ μέσω της επιστροφής στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος μετά από 20 χρόνια και της θεσμικής αλλαγής που δίνει στον Σύνδεσμο μας ουσιαστικό λόγο στην αδειοδότηση των ομάδων», υπογράμμισε ο κ. Γαλατσόπουλος και συνέχισε: «Σε συνδυασμό με την αναβίωση του EKO All Star Game και την θέσπιση του WATT + VOLT Super Cup το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ έκανε σημαντικά βήματα προόδου. Μπροστά μας έχουμε τις προκλήσεις της μετά πανδημίας εποχής και της ψηφιακής μετάβασης», σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και τόνισε ότι: «Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί ομάδες, παίκτες και προπονητές της Stoiximan Basket League θα προσφέρουμε συγκινήσεις, θέαμα και όμορφες στιγμές στους φιλάθλους, όπως, επίσης, θα ανταποδώσουμε με περισσότερες και ανανεωμένες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης την αγάπη της ελληνικής κοινωνίας για το μπάσκετ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου