ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη Αγάπης στην Ογκολογική Κλινική από το Παράρτημα Ρόδου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΝΡ  Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Με το σύνθημα ‘ Όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά αγάπης ‘ λίγες ημέρες πριν τα Χρι­στού­γεννα η Ελλη­νική Αντι­καρ­κι­νική Εται­ρεία επι­σκέ­πτε­ται όλα τα Ογκο­λο­γικά Νοσο­κο­μεία μοι­ρά­ζο­ντας στους ασθε­νείς δώρα και ευχές.

Στο πλαίσιο αυτό της στή­ρι­ξης και θαλ­πω­ρής στους συναν­θρώ­πους μας τα μέλη του Παραρ­τή­μα­τος Ρόδου της Ελλη­νι­κής Αντι­καρ­κι­νι­κής Εται­ρείας, επι­σκέ­φθη­καν σήμερα την Ογκο­λο­γική κλινική του Γ. Π. Νοσο­κο­μείου Ρόδου μοι­ρά­ζο­ντας συμ­βο­λικά δώρα , γλυκά και ευχές, χαρί­ζο­ντας με αυτό τον τρόπο στους νοση­λευό­με­νους μια νότα χαράς και αισιο­δο­ξίας.

Η πρό­ε­δρος κυρία Μαρία Κού­κουλα ευχα­ρι­στεί δημόσια τα μέλη του Δ. Σ. για την ανι­διο­τελή προ­σφορά τους, τους ιατρούς της ογκο­λο­γι­κής κλι­νι­κής κυρίους Δημήτρη Ματθαίο και Μαρία Παρα­σκευά για τη συνερ­γα­σία τους και εύχεται σε όλους υγεία, αγάπη και όμορφες γιορτές με τα αγα­πη­μένα τους πρόσωπα.

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.