Τοπικές Ειδήσεις

Ενωση Πολυτέκνων Δωδ/σου – Ευχαριστήριο για την διάθεση κρέατος

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά, κατ΄ αρχήν τον ανώνυμο δωρητή συμπολίτη μας ο οποίος είχε την ευγενή καλοσύνη και γενναιοδωρία να διαθέσει συνολικά 850 κιλά αιγοπρόβειου κρέατος, η επιθυμία του οποίου ήταν να δοθούν σε πολύτεκνες οικογένειες:

α) Μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου 400 κιλά

β) Απ’ ευθείας από την Ένωσή μας 450 κιλά, τα οποία επίσης διατέθηκαν σε πολύτεκνες οικογένειες μέλη μας. Συνολικά διατέθηκαν 850 κιλά κρέατος.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την αντιπεριφερειάρχη Υγείας-Κοινωνικής Μέριμνας κυρία Χαρούλα Γιασιράνη για τη διάθεση του κρέατος μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο οποίο προϊσταται.

Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο του Περιφερειακού Φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου κ. Μιχάλη Λουλού, ο οποίος μέσω του Περιφερεικού Σφαγείου το οποίο ανήκει στο Περιφερειακό Φυτώριο, ανέλαβε ατελώς, την σφαγή και τον τεμαχισμό του συνόλου των 850 κιλών κρέατος.

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε, ότι ξεκίνησε μια ιδιαιτέρως αγαστή συνεργασία, προς όφελος των πολύτεκνων οικογενειών μελών μας και ελπίζουμε ότι το παράδειγμα του ανώνυμου συμπολίτη μας δωρητή, θα μιμηθούν και άλλοι φορείς και ιδιώτες συμπατριώτες μας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γιάννης Γ. Μηνατσής                   Μηνάς Νικολάου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου