Αθλητικά

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου: Ευχαριστίες στον Χρήστο Ευστρατίου

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Ευστρατίου, εξέδωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου.
Αναλυτικά:
«Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ειδικότερα προς τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Ευστρατίου, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα μας για διάθεση συνεργείου για τον καθαρισμό του κλειστού προπονητήριου στίβου στο Δ. Α. Κ. ‘’Καλλιπάτειρα’’.
Ο συγκεκριμένος χώρος εξυπηρετεί κατά τη χειμερινή περίοδο κυρίως τους αθλητές-τριες των αγωνιστικών κατηγοριών και ειδικότερα των αθλητών υψηλού επιπέδου των Αθλητικών μας Σωματείων, ικανός αριθμός των οποίων είναι ενταγμένοι-ες στις Εθνικές κατηγορίες του ΣΕΓΑΣ.
Ήδη ξεκίνησε η Φθινοπωρινή προπονητική περίοδος και οι επίλεκτοι αθλητές – τριες των σωματείων του νησιού θα χρειαστούν το κλειστό προπονητήριο για τις προπονήσεις τους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου