Οι καταδικασμένοι βιαστές και δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη συνεχίζουν να προκαλούν.
Η προσφυγή τους στον Άρειο Πάγο, που η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε σήμερα, με την οποία αξιώνουν την αναίρεση της ποινής που τους έχει πρωτόδικα επιβληθεί, φανερώνει ότι παραμένουν αμετανόητοι.
Εκφράζοντας και τα συναισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού της Ρόδου που δεν ξεχνά το αποτρόπαιο έγκλημα τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία του νεαρού κοριτσιού που σπούδαζε στο νησί μας, απαιτούμε να μην υπάρξει καμμία μείωση ποινής των δολοφόνων.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους για μια ακόμα φορά δοκιμαζόμενους σκληρά γονείς της Ελένη Τοπαλούδη.
Απαιτούμε έστω και τώρα να σπάσουν τη σιωπή τους ο δήμαρχος Ρόδου και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και να πάρουν επιτέλους θέση δίπλα στους γονείς του βιασμένου και δολοφονημένου κοριτσιού. Είναι ζήτημα πρώτα από όλα ανθρωπιάς, μα και έκφρασης της θέσης του λαού της Ρόδου.
Ρόδος 19/9/2023






























Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.