ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε εκλογική ετοιμότητα έθεσε τη ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της ΝΔ ο πρόεδρος της Παύλος Μπακίρης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΙΡΗΣ

Σε εκλο­γι­κή ετοι­μό­τη­τα έθεσε τη ΝΟ.Δ.Ε Δω­δε­κα­νή­σου της Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας ο πρό­ε­δρος της Παύ­λος Μπα­κί­ρης κατά τη συ­νε­δρί­α­ση του ορ­γά­νου το βράδυ της πε­ρα­σμέ­νης Τε­τάρ­της μετά την εκτί­μη­ση του προ­έ­δρου του κόμ­μα­τος Κυ­ριά­κου Μη­τσο­τά­κη ότι «εκλο­γές μπο­ρεί να γί­νουν ανά πάσα στιγ­μή, όχι όποτε το επι­τάσ­σει το συμ­φέ­ρον της Ελ­λά­δας αλλά όποτε ο κ. Τσί­πρας κρί­νει ότι θα είναι προς το συμ­φέ­ρον του».

Ο κ. Μπα­κί­ρης απευ­θυ­νό­με­νος στα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε με­τα­ξύ άλλων τό­νι­σε: «Πρέ­πει να εί­μα­στε έτοι­μοι για εκλο­γές.  Να βρι­σκό­μα­στε κοντά στους πο­λί­τες, να πα­ρου­σιά­ζου­με τις θέ­σεις μας, με πει­στι­κά επι­χει­ρή­μα­τα, να με­τα­φέ­ρου­με τον προ­γραμ­μα­τι­κό μας λόγο σε όλα τα νησιά μας.  Να κα­τα­θέ­σου­με τις δικές μας προ­τά­σεις, τις δικές μας εναλ­λα­κτι­κές λύ­σεις. Να με­τα­δώ­σου­με αι­σιο­δο­ξία και δύ­να­μη για τη νέα Ελ­λά­δα που σχε­διά­ζου­με».

Στη συ­νε­δρί­α­ση έγινε συ­ζή­τη­ση για τις τε­λευ­ταί­ες πο­λι­τι­κές εξε­λί­ξεις και δό­θη­καν κα­τευ­θύν­σεις για ορι­σμό εκλο­γι­κών αντι­προ­σώ­πων στη Ρόδο και στα υπό­λοι­πα νησιά προ­κει­μέ­νου η ορ­γά­νω­ση να μπει και επί­ση­μα την εκλο­γι­κή προ­ε­τοι­μα­σία.

Με­γά­λο μέρος της συ­νε­δρί­α­σης αφιε­ρώ­θη­κε στην προ­ε­τοι­μα­σία ημε­ρί­δας που θα γίνει στην Κω με την πα­ρου­σία του προ­έ­δρου του κόμ­μα­τος Κυ­ριά­κου Μη­τσο­τά­κη όπου θα πα­ρου­σια­στεί η νη­σιω­τι­κή πο­λι­τι­κή της Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας. Ο κ. Μη­τσο­τά­κης θα επι­σκε­φθεί πρώτα την Κά­λυ­μνο και στη συ­νέ­χεια θα με­τα­βεί στην Κω για την ημε­ρί­δα. Όπως ανέ­φε­ρε ο πρό­ε­δρος της ΝΟ.Δ.Ε κ. Μπα­κί­ρης, η ημε­ρί­δα είναι ιδιαι­τέ­ρα ση­μα­ντι­κή για τα νησιά και τους κα­τοί­κους τους αφού η Νέα Δη­μο­κρα­τία θα πα­ρου­σιά­σει και επί­ση­μα τις νη­σιω­τι­κές πο­λι­τι­κές που θα εφαρ­μό­σει ως επό­με­νη κυ­βέρ­νη­ση, πο­λι­τι­κές που τις έχει ανά­γκη το Αι­γαίο πε­ρισ­σό­τε­ρο από ποτέ μετά την ισο­πε­δω­τι­κή και αντια­να­πτυ­ξια­κή πο­λι­τι­κή της συ­γκυ­βέρ­νη­σης ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το πρό­γραμ­μα της ημε­ρί­δας έχει ως εξής:

Χώρος: Kipriotis Village Resort – Αί­θου­σα: Αίγλη Α΄

Πρό­γραμ­μα Ημε­ρί­δας Κω

Πέμ­πτη , 26 Ιου­λί­ου 2018

Προ­σέ­λευ­ση – Εγ­γρα­φές: 18.30

Πα­ρου­σί­α­ση οπτι­κο­α­κου­στι­κού υλι­κού – βί­ντεο.

Έναρ­ξη 19:00

Συ­ζή­τη­ση με θέμα : «Ναυ­τι­λία και Νη­σιω­τι­κή Πο­λι­τι­κή –Του­ρι­σμός και Ανά­πτυ­ξη »

Συ­ντο­νι­στής : Πα­να­γιώ­της Μαρ­γα­ρώ­νης, Δη­μο­σιο­γρά­φος.

Ομι­λη­τές:

• Γιάν­νης Πλα­κιω­τά­κης, Το­με­άρ­χης Ναυ­τι­λί­ας και Νη­σιω­τι­κής Πο­λι­τι­κής, Βου­λευ­τής Λα­σι­θί­ου.

• Χα­ρά­λα­μπος Αθα­να­σί­ου, Ανα­πλη­ρω­τής Το­με­άρ­χης Ναυ­τι­λί­ας και Νη­σιω­τι­κής Πο­λι­τι­κής, Βου­λευ­τής Λέ­σβου.

• Μάνος Κόν­σο­λας, Το­με­άρ­χης Του­ρι­σμού, Βου­λευ­τής Δω­δε­κα­νή­σου.

• Νότης Μη­τα­ρά­κης,Ανα­πλη­ρω­τής Το­με­άρ­χης Ερ­γα­σί­ας, Βου­λευ­τής Χίου.

• Γιάν­νης Πάπ­που,Πρό­ε­δρος Επι­με­λη­τη­ρί­ου Δω­δε­κα­νή­σου Ε.Β.Ε.Δ.

• Γιώρ­γος Χα­τζη­μάρ­κος, Πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Νο­τί­ου Αι­γαί­ου.

• Γιώρ­γος Κυ­ρί­τσης, Δή­μαρ­χος Κω.

• Σω­τή­ρης Σκια­δα­ρέ­σης, Πρό­ε­δρος Επι­με­λη­τη­ρια­κού Ομί­λου Ανά­πτυ­ξης    Ελ­λη­νι­κών Νη­σιών.

ΩΡΑ: 20.00 με 20.25: Πα­ρεμ­βά­σεις από φο­ρείς και πο­λί­τες.

Ώρα: 20:30 Ομι­λία του Προ­έ­δρου της Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας, κ. Κυ­ριά­κου Μη­τσο­τά­κη.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.