Παρελθόν από τις τάξεις του Α.Σ. Ρόδος αποτελεί ο Γιώργος Κουμέντος. Ο νεαρός γκολκίπερ έλυσε την συνεργασία του με τα «ελάφια» και πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός για να μετεγγραφεί στον Ηρακλή Μαριτσών με τον οποίον έχει συμφωνήσει προφορικά εδώ και ημέρες.
Ο Γιώργος Κουμέντος ευχαρίστησε τον Α.Σ. Ρόδος για την συνεργασία με την ακόλουθη δήλωση στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
«Ένας κύκλος για να ολοκληρωθεί πρέπει να κλείσει, έτσι λοιπόν ολοκληρώνεται ο δικός μου κύκλος στην ομάδα της Ρόδου, πραγματικά με πόνο ψυχής ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την αγαπημένη μου ομάδα, μα αυτή τη στιγμή φαντάζει η καλύτερη επιλογή.
Μετά την επιστροφή μου, έζησα πολύ όμορφες στιγμές, ακόμα όμως περισσότερες κακές με αποκορύφωμα τον υποβιβασμό.. Εμπειρίες όμως που θα με βοηθήσουν σίγουρα στα μετέπειτα βήματά μου. Το τι έγινε αυτά τα δύο χρόνια δεν χωράει σχολιασμό. Θα μπορούσα να γράφω ώρες για αυτά που τραβήξαμε όλοι, αλλά δεν έχει πραγματικά καμία σημασία..
Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές καθώς και τους γυμναστές τερματοφυλάκων για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τους φροντιστές Γιάννη και Μανώλη Παπάζογλου που είναι πραγματικά Ρόδος με όλη τη σημασία της λέξης, τους φυσικοθεραπευτές που έτρεχαν για την καλύτερη αποκατάστασή μας, και τέλος τον κόσμο της ομάδας που ήταν εκεί έστω και την ύστατη στιγμή.
Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τον νέο πρόεδρο της ομάδας κ. Μαρτίνη, που άκουσε τις απόψεις μου, αφουγκράστηκε αυτά που είπα, και εν τέλει λύσαμε τη συνεργασία μας, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα μέσα σε εντελώς φιλικό κλίμα.
Εύχομαι η νέα διοίκηση να καταφέρει αυτά που δεν κατάφερε η προηγούμενη, να ξαναδώσει στην ομάδα μας την λάμψη που της αξίζει. Η Ρόδος δεν ανήκει στο τοπικό, και σίγουρα αυτή τη μαύρη σελίδα θα την ακολουθήσουν εκατοντάδες χρυσές.
Εις το επανιδείν»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ