ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα ρολόγια

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ρολόι

Κι ενώ νωρίς το από­γευμα ψηφί­στηκε από το γαλλικό κοι­νο­βού­λιο η συμ­φω­νία, εδώ με το ραχάτι της η Πρό­ε­δρος της Βουλής προ­σπα­θεί να βάλει τρι­κλο­πο­διές για να μην γίνει η συνε­δρί­αση. Κι όταν αυτή αρχίζει δια­δρα­μα­τί­ζο­νται απί­στευ­τες σκηνές. Αντε­γκλή­σεις του κοι­νο­βου­λευ­τι­κού εκπρο­σώ­που της Νέας Δημο­κρα­τίας με την Χρυσή Αυγή και ομιλία επί του προ­σω­πι­κού από τον βου­λευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, αντι­δι­κίες μεταξύ του Νίκου Βούτση και του Κυριά­κου Μητσο­τάκη για την θητεία τους στο υπουρ­γείο Εσω­τε­ρι­κών αλλά και μεταξύ του Ευάγ­γε­λου Βενι­ζέ­λου και του αντι­προ­έ­δρου της Βουλής Αλέξη Μητρό­που­λου, ο Αδωνις πιά­νε­ται σχεδόν στα χέρια με βου­λευτή των ΑΝΕΛ και τέλος αντι­πα­ρά­θεση όλων με όλους περί πρα­ξι­κο­πή­μα­τος και μνη­μο­νίων.

Η ώρα που περνά κάνει τον δημο­σιο­γράφο των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ, να διε­ρω­τά­ται «Είναι 16 Ιουλίου στην Αθήνα;».

Σαν παγω­μέ­νος φαι­νό­ταν ο χρόνος χθες. Χρεια­ζό­ταν πολύ προ­σπά­θεια να πείσει κάποιος τον εαυτό του ότι από σήμερα θα προ­χω­ρούν μπροστά τα ρολόγια της Ελλάδας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.