Την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στην οποία έχει προσφύγει ο Α.Σ.Τήλος, για να μάθει αν τελικά θα αγωνιστεί στο μπαράζ ανόδου στην Α’ Κατηγορία με την συγκεκριμένη ομάδα ή με τον Άγιο Ισίδωρο, αναμένουν στον Καλυμνιακό.
Απ’ την στιγμή που ο Ευκλής Σορωνής δεν δήλωσε συμμετοχή στα μπαράζ τότε θα γίνει ένα παιχνίδι εκτός και ένα εντός και έτσι θα κριθεί ποιος θα αγωνίζεται του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Αυτή η καθυστέρηση της ΕΠΟ βέβαια έφερε στην επιφάνεια μια είδηση που σίγουρα προκαλεί χαμόγελα στον Καλυμνιακό και σε όποια απ’ τις άλλες δύο ομάδες ( Α.Σ. Τήλος ή Άγιο Ισίδωρο) πάρει το εισιτήριο για το μπαράζ.
Όπως προκύπτει απ’ τα ρεπορτάζ, η ομάδα του Αστέρα Μασάρων δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία αλλά στην Β’ την ερχόμενη χρονιά παρόλο που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στον 2ο όμιλο.
Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει μια θέση κενή και πιθανότατα θα ανεβούν και οι δύο ομάδες που θα πάνε στα μπαράζ. Τα παιχνίδια βέβαια θα γίνουν κανονικά κι όταν και επισήμως στις δηλώσεις συμμετοχών δεν θα υπάρχει το όνομα του Αστέρα, τότε θα πάρει την θέση της η χαμένη ομάδα των μπαράζ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ