Ειδήσεις

Σύσκεψη για τον κρατικό αερολιμένα

Στην συνάντηση που έγινε μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Ρόδου κ. Στ.Κουσουρνά στο γραφείο του με εκπροσώπους φορέων, έγινε αλληλοενημέρωση και μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των παρισταμένων σχετικά με την σύμβαση παραχώρησης του Κρατικού Αερολιμένα Ρόδου.

Οι φορείς που είχαν προσκληθεί και εκπροσωπήθηκαν στη συνάντηση ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, από την οποία παρέστη ο ίδιος ο Περιφερειάρχης κ. Μαχαιρίδης, το Τεχνικό Επιμελητήριο, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, το Οικονομικό Επιμελητήριο, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Εργατικό Κέντρο Ρόδου.

Στη συζήτηση που έγινε διαπιστώθηκε η ουσιαστική έλλειψη επίσημης και έγκυρης ενημέρωσης για τους όρους και τις συνθήκες της σύμβασης παραχώρησης και αποφασίστηκε ομόφωνα:

Να στείλει ο δήμαρχος επιστολή προς το ΤΑΙΠΕΔ, με την οποία να εκφράζει την ομόφωνη διαμαρτυρία των φορέων γα την αθέτηση της προηγούμενης δέσμευσης να ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα τους φορείς του νησιού για θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, να ζητά την αποστολή όλων των στοιχείων που υπάρχουν σχετικά με την επίμαχη σύμβαση παραχώρησης και να ζητά να έλθει στη Ρόδο στέλεχος του ΤΑΙΠΕΔ για να ενημερώσει λεπτομερώς
τους φορείς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου