Με την εγκυμονούσα Νικόλ Κυριακοπούλου να έχει το ρόλο της παρουσιάστριας της εκδήλωσης, ο ΣΕΓΑΣ τίμησε στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας του αθλητές, τους προπονητές και αρκετούς πολιτικούς…

Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με την Κατερίνα Στεφανίδη και τον Μίτσελ Κρίερ. Τα βραβεία τους παρέλαβε ο πατέρας της χρυσής Ολυμπιονίκη, από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο. Ακολούθησαν η Βούλα Παπαχρήστου με τον Γκεόργκι Πομάσκι, ο Κώστας Μπανιώτης με τον Γιώργο Τσούγκο, ο Κώστας Φιλιππίδης με τον Δημήτρη Κυτέα (το βραβείο παρέλαβε η μητέρα του Φιλιππίδη καθώς λείπει στην Πολωνία) και φυσικά η Νικόλ Κυριακοπούλου με τον Μανώλη Καραγιάννη.

Ακολούθησε μια ελαφριά παραφωνία, καθώς διακόπηκε η γιορτή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών για να δοθούν βραβεία σε… πολιτικούς φορείς. Ναι μεν βοηθούν στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και τη διοργάνωση αγώνων αναλαμβάνοντας το έξοδα, ωστόσο η βραδιά ήταν των αθλητών.

Μετά την άστοχη παρένθεση, συνεχίστηκαν οι βραβεύσεις με Πεσιρίδου – Σιώμου, Ρεμπούλη –  Χαραμή, Υφαντίδου – Κυριάκο ενώ ο Αναστασάκης ήταν απών με τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου. Ακολούθησαν οι απονομές σε Ρωμαίου – Σκορδίλη και Τεντόγλου – Παπανίκο, Μουζενίδη και  Μποτσκαρίωβ, Μαντζουρογιανη – Σκορδίλη, Μαλταμπέ – Δαμασκηνού, Μέρλου και Καραλή – Μεγαλοοικονόμου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ