Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Aspirants and Juniors 2017 (-18 και -21 ετών) θα διεξαχθεί στις  17-18-19 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου, με την ομοσπονδία να καλεί τους συλλόγους να ενημερώσουν μέχρι την προσεχή Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, για τη συμμετοχή ή μη των αθλητών τους, όπως αυτοί αναγράφονται στη σύσταση της εθνικής ομάδας, η οποία αποτελείται ως επί το πλείστον από Ροδίτες αθλητές του ΑΣ Φιλέρημος και του Ασκληπειού Ρόδου.

Απαραίτητη είναι επίσης η συμπλήρωση και αποστολή του δελτίου τεχνικής καταλληλότητας από τους συλλόγους. Μέχρι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου θα πρέπει να κατατεθεί στο λογαριασμό της ομοσπονδίας και το κόστος συμμετοχής:

ALPHA ΒΑΝΚ  ΑΡ.ΛΟΓ. 147 00 200 200 5593

ΙΒΑΝ:   GR6601401470147002002005593

Επίσης έως τις 22 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στην ομοσπονδία τα ιατρικά πιστοποιητικά των αθλητών, μια φωτογραφία και φωτοαντίγραφο του δελτίου τους για όσους συμμετέχουν για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα (αθλητικό διαβατήριο), φωτοτυπία της ταυτότητας τους και μια φωτογραφία σε ηλεκτρονική μορφή στο email της ομοσπονδίας, με αναγραφή του ονοματεπώνυμου τους και την κατηγορία τους.

Οι κάρτες πιστοποίησης όλων των αθλητών-προπονητών θα παραληφθούν από τους προπονητές των συλλόγων την Πέμπτη 16 Μαρτίου και ώρα 15.00.

Η ζύγιση των αθλητών που αγωνίζονται την Παρασκευή, θα γίνει στο ξενοδοχείο President, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την ώρα συγκέντρωσης της εθνικής ομάδας, η οποία θα προσέρχεται μαζί στη ζύγιση για όλες τις ημέρες. Στη ζύγιση οι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και την κάρτα πιστοποίησης. Στη ζύγιση παρουσιάζονται όλοι οι αθλητές (και του DUO).

Το κόστος συμμετοχές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι 115 ευρώ. Στο κόστος περιλαμβάνεται η συμμετοχή στους αγώνες, φαγητό στο γήπεδο και συμμετοχή στο Gala Dinner το βράδυ της Κυριακής στο ξενοδοχείο President.

Μάλιστα, η ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τον κόσμο να δώσει το «παρών» στην τελετή έναρξης την Παρασκευή 17 Μαρτίου αλλά και όλες τις ημέρες των αγώνων, προκειμένου να γεμίσει τις κερκίδες του σταδίου και να εμψυχώσει την εθνική μας ομάδας.

Οι προπονήσεις της Εθνικής ομάδας θα γίνουν το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαρτίου. Οι Ροδίτες αθλητές που έχουν κληθεί στην Εθνική είναι οι εξής:

Γιώργος Μαυρής, Κωνσταντίνος Νάκος, Φώτης Καραγιαννάκης, Εύη Ασβεστή, Φωτεινή Αρναουτάκη, Άννα Μπεκρή, Παναγιώτης Λαγουδάκης, Κυριακή Χρυσανθακοπούλου, Κλαούντιο Καπάι, Παναγιώτης Μανάκος, Αλέξανδρος Σωτηράκης, Μιχάλης Κρητικός, Μαρία Μάνταλη

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ