ΑΝΤΙ ΕΠΙΚΕΙΔΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΟΝ  ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ  ΔΗΜΗΤΡΗ  ΤΟΜΠΡΑ

Έφυγε από κοντά μας χθες. Ένας παλιός καλός φίλος

Ειλικρινά λυπάμαι που θα στεναχωρήσω πολλούς κατοίκους της Ρόδου και της Δωδεκανήσου πληροφορώντας τους για το αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Τόμπρα.

Ήταν ένας άνθρωπος βαθιά πολιτικοποιημένος με ανησυχίες και προβληματισμούς, με άποψη και θέσεις στα πολιτικά μας θέματα και όχι μόνον.

Διετέλεσε Περιφερειάρχης Αιγαίου της Ν. Δημοκρατίας με προσφορά στα νησιά του Αιγαίου.

Ο Δημήτρης είχε σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά πέραν αυτού είχε μια βαθιά γνώση της Ιστορίας και του Πολιτισμού.

Του άρεσε να ασχολείται με πολλά και διάφορα θέματα έτσι απέκτησε μια πολυμάθεια την οποία αξιοποίησε πέραν της επαγγελματικής του δραστηριότητας και στο να αναρτά τις ιδέες και τις απόψεις του στο δικό του SITE

http://platonikatoday.blogspot.gr/

Εργάσθηκε σε θέσεις ευθύνης σε διάφορες επιχειρήσεις

Υπήρξε, πρωταθλητής στην ύπτια κολύμβηση, με δεκάδες βαλκανικές και πανευρωπαϊκές διακρίσεις, αλλά και αθλητής του Πόλο με συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος.

Εδώ και καιρό είχε σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά ήταν πάντα αισιόδοξος, και ξεπερνούσε τα προβλήματα που τον απασχολούσαν με πολύ χιούμορ.

Διάβαζε, έγραφε και άκουγε κλασσική μουσική! Είχε εκδώσει ένα αξιόλογο βιβλίο με τίτλο “ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ & ΤΑ ΟΙΔΑ” και είχε τελειώσει και ένα δεύτερο βιβλίο του.

Εχθές 17/02/2017 το βράδυ γύρω στις 12 φθάνοντας στο σπίτι του έπαθε ανακοπή.

Η κηδεία του θα γίνει στο κοιμητήριο Π. Φαλήρου, την Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, στις 3:00 μ.μ..

Καλό ταξίδι Δημήτρη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Θα σε θυμόμαστε πάντα χαρούμενο και γελαστό όπως ήσουν σε όλη σου τη ζωή

Χατζής Ν. Χατζηευθυμίου

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ