Ειδήσεις

Ο Δ. Γάκης στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και στις απονομές επάθλων του ΑΣΙΑΘΡ

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Δημήτρης Γάκης, παρευρέθηκε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή και στις απονομές των επάθλων του Ιστιοπλοϊκού Πρωταθλήματος, που διοργάνωσε ο ΑΣΙΑΘΡ το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στη Ρόδο.

Με την ευκαιρία της απονομής των επάθλων, ο βουλευτής Δωδεκανήσου, αφού συνεχάρη το ΔΣ και τα μέλη του Ιστιοπλοϊκού Συλλόγου Ρόδου για τη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή του Νοτίου Αιγαίου, τόνισε τη διπλή σημασία των δράσεων του ΑΣΙΑΘΡ: Τόσο για την προβολή της Δωδεκανήσου μέσα από τους ιστιοπλοϊκούς Αγώνες που διοργανώνει ο Σύλλογος, όσο και για τα αναπτυξιακά οφέλη που προκύπτουν για την περιοχή μας μέσα από την επιτυχή αξιοποίηση των τοπικών δυνατοτήτων αθλητικού τουρισμού. «Οι ιστιοπλοϊκοί Αγώνες που διοργανώνει/συνδιοργανώνει ο ΑΣΙΑΘΡ, σε συνδυασμό με άλλες μορφές αθλητικού και θαλάσσιου τουρισμού και πολιτιστικών δράσεων που δίνουν έμφαση στην πλούσια ναυτική παράδοση της Δωδεκανήσου, καταδεικνύουν τις μεγάλες αθλητικές και αναπτυξιακές δυνατότητες που υπάρχουν στις νησιωτικές περιοχές της Χώρας», υπογράμμισε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δημήτρης Γάκης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου