Τοπικές Ειδήσεις

Μηχανική βλάβη υπέστη ταχύπλοο κοντά στην Κάλυμνο

ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καλύμνου ότι ένα ταχύπλοο (Τ/Χ) σκάφος σημαίας Πολωνίας με πέντε (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες (4 Βρετανοί υπήκοοι και 1 υπήκοος Αυστρίας), βρίσκεται σε δυσχερή θέση λόγω θραύσης κρυστάλλων και προσωρινής σβέσης κυρίων μηχανών πρόωσης, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Καλύμνου πλησίον της νησίδας «ΝΕΡΑ».

Στην περιοχή μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το ρυμουλκό (Ρ/Κ) «ΠΟΘΗΤΟΣ IV» NP. 13355.

Το Τ/Χ σκάφος κατέπλευσε στο λιμάνι της Καλύμνου, με τη συνδρομή του «ΠΟΘΗΤΟΣ IV» και τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους, ενώ οι πέντε επιβαίνοντες διακομιστήκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου «ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» για παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.