Τοπικές Ειδήσεις

Επιστολή προς την ΕΞΡ του κ. Βαγγέλη Μουστακάκη, διευθυντή ξενοδοχείου

Επιστολή προς την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, απέστειλε ο κ. Βαγγέλης Μουστακάκης, διευθυντής ξενοδοχείου:

Αξιότιμα Μέλη του ΔΣ της ΕΞΡ,

Μετά από πολλά δημοσιεύματα και αναρίθμητες φωτογραφίες από φορείς, συμπολίτες, τουρίστες  και δημοσιογράφους σχετικά με το φλέγον ζήτημα των σκουπιδιών, θα περίμενα ότι θα ήσασταν τουλάχιστον  αρωγοί στην δική μου επιστολή προς στον Πρόεδρο του ΣΔΞΔ και στα ΜΜΕ.
Αντί για αυτό, διάβασα ότι συνήλθατε εκτάκτως χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα ανυπόστατο και συκοφαντικό, ότι είχα πολιτικά κίνητρα και προτίθεστε να προβείτε σε μηνύσεις εις βάρος μου.

Τα social media, ο ηλεκτρονικός και ο έντυπος τύπος είναι γεμάτα από εικόνες ντροπής, ασύμβατες και ανεπίτρεπτες για χώρα της ΕΕ και τουριστικό προορισμό παγκόσμιας αναγνώρισης και οι οποίες δυστυχώς κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Είμαι βέβαιος ότι και εσείς έχετε γίνει αποδέκτες παρομοίων αρνητικών σχολίων από τους πελάτες των ξενοδοχείων σας.

Αν η πρόθεση μου να πιέσω όπως έχω δικαίωμα αλλά και υποχρέωση ως πολίτης προς την επίλυση του προβλήματος για το καλό του νησιού, εκλήφθηκε από μέρους σας ως δυσφήμηση και μάλιστα ποινικά κολάσιμη, λυπάμαι.
Επιτρέψτε μου επίσης να διαφωνήσω αν είναι αποδεκτή από μέρους σας η εικόνα που στέλνουμε στους δυνητικούς ή οχι επισκέπτες μας ιδιαίτερα αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της πανδημίας, που το νησί θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα.

Όσον αφορά τα πολιτικά κίνητρα που μου καταλογίζετε, ανήκω και εγώ στο μεγάλο τμήμα του κόσμου που απέχει από πολιτικές παρατάξεις οποιασδήποτε απόχρωσης. Αλλοίμονο αν η αγάπη για τον τόπο και η συνεχής προσπάθεια για την βελτίωση του χρειάζεται κομματικά ή πολιτικά κίνητρα.

ΥΣ: Είναι ευνόητο ότι οι απόψεις μου είναι απόλυτα προσωπικές και δεν απηχούν απαραίτητα αυτές του Δ.Σ. και
των μελών του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

Με εκτίμηση,

Βαγγέλης Μουστακάκης
Διευθυντής Ξενοδοχείου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου