Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών για Ποσειδώνα και Κλεάνθη

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν στις ποινές των ποδοσφαιριστών και στην τύχη των αναμετρήσεων του Ποσειδώνα Καρπάθου με τον Κλεάνθη και του ΔΙ.ΑΣ. με τον Ποσειδώνα Καρπάθου.
Όπως αναμενόταν η Π.Ε. επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ και αφαίρεση τριών βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία του Ποσειδώνα Καρπάθου και του Κλεάνθη, λόγω της παραίτησής τους από τις αναμετρήσεις που προαναφέρθηκαν.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Ευκλής- Κλεάνθης στις 13/05 (24η αγωνιστική- Εφηβικό)
Στον ποδοσφαιριστή του Ευκλή Σορωνής, D. Shaholli, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του Π.Κ.).
Παραίτηση σωματείου Κλεάνθης με Ποσειδώνα Καρπάθου (25η αγωνιστική)
Σύμφωνα με το από 15/05/2018 έγγραφο του, ο Α.Σ. Κλεάνθης δηλώνει ότι παραιτείται του αγώνα με τον Ποσειδώνα Καρπάθου για την 25η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τα εξής:
Ο αγώνας Ποσειδώνας Καρπάθου- Κλεάνθης για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του Ποσειδώνα Καρπάθου και από την τρέχουσα βαθμολογία του Κλεάνθης αφαιρούνται τρεις βαθμοί (άρθρο 17’ παρ. 2’ του ΚΑΠ). Επίσης σύμφωνα με το ίδιο άρθρο επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ.
Σύμφωνα με το άρθρο 21’ παρ. 6β’ του ΚΑΠ τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια ομάδα (Ποσειδώνας Καρπάθου).
Παραίτηση σωματείου Ποσειδώνα Καρπάθου με ΔΙ.ΑΣ. (28η αγωνιστική)
Σύμφωνα με το από 15/05/2018 έγγραφο του, ο Ποσειδώνας Καρπάθου δηλώνει ότι παραιτείται του αγώνα με τον ΔΙ.ΑΣ. για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος τη Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τα εξής:
Ο αγώνας ΔΙ.ΑΣ.- Ποσειδώνας Καρπάθου για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του ΔΙ.ΑΣ. και από την τρέχουσα βαθμολογία του Ποσειδώνα Καρπάθου αφαιρούνται τρεις βαθμοί (άρθρο 17’ παρ. 2’ του ΚΑΠ). Επίσης σύμφωνα με το ίδιο άρθρο επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ.
Σύμφωνα με το άρθρο 21’ παρ. 6β’ του ΚΑΠ τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια ομάδα (ΔΙ.ΑΣ.).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου