Ειδήσεις

Ο σουλτάνος μυρίστηκε …αέριο!

Ερντογαν

Οι πληροφορίες για μεγάλο κοίτασμα στο οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ άνοιξαν την όρεξη της Αγκυρας, η οποία σχεδιάζει νέες προκλήσεις στην περιοχή, στο πλαίσιο της άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα», που ξεκινά στις 27 Φεβρουαρίου .  Πρόκειται για μια άσκηση στην οποία θα εμπλακεί το σύνολο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων σε στεριά, θάλασσα και αέρα, από τη Μαύρη Θάλασσα μέχρι τη νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Χτύπησε φλέβα, όπως όλα δείχνουν, η Exxon Mobil στην κυπριακή ΑΟΖ και ο σουλτάνος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μυρίστηκε πολύ… αέριο και θέλει μερίδιο από τη μοιρασιά. Οι πληροφορίες για μεγάλο κοίτασμα φυσικού αερίου στο οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ άνοιξαν την όρεξη της Αγκυρας, η οποία σχεδιάζει νέες προκλήσεις στην περιοχή, στο πλαίσιο της άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα», που ξεκινά στις 27 Φεβρουαρίου. Στην άσκηση αυτή θα εμπλακεί το σύνολο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων σε στεριά, θάλασσα και αέρα, από τη Μαύρη Θάλασσα ως τη νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.