Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για την εξιχνίαση μιας εξαιρετικά περίεργης υπόθεσης πυροβολισμού κατά 27χρονου υπαλλήλου συνοικιακού κομμωτηρίου, με καταγωγή από την Αλβανία.
Πιο συγκεκριμένα περί ώραν 23.30 το βράδυ της Τρίτης, ο 27χρονος, που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο του, τύπου Hyundai, σε μικρή απόσταση από την εργασία του, σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης της Ρόδου, όταν εισήλθε εντός αυτού, δέχτηκε από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο δεν διέκρινε και για λόγους, που δεν προσδιόρισε μέχρι σήμερα στις αρχές, πυροβολισμό από πιστόλι.
Η βολίδα, που φέρεται να προέρχεται από πιστόλι τύπου Mακάροφ ή άλλο όμοιο, διαμετρήματος 9 mm (κοντή) έθραυσε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και καρφώθηκε κοντά στο κάθισμα του συνοδηγού.
Ο 27χρονος, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε αλλά κατατρομοκρατήθηκε, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις έρευνες των αστυνομικών δεν προέκυψε σαφής αιτία για την εις βάρος του αλλοδαπού απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο ίδιος μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, φέρεται να μην γνωρίζει τα αίτια της επίθεσης και να τόνισε ότι δεν δεχόταν απειλές κατά της ζωής του.
Η σφαίρα πρόκειται να αποσταλεί για περαιτέρω έρευνα στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, ενώ οι αστυνομικοί διερευνούν από χθες κάθε πτυχή της συγκεκριμένης περίεργης υπόθεσης χωρίς ακόμη να μπορούν να εντοπίσουν τον δράστη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ