Αθλητικά

Άρση βαρών: Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Παναγιώτης Σπύρου

Παναγιώτης Σπύρου- Άρση Βαρών
Σύνοψη
  • Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων και Κ15 στην άρση βαρών θα διεξαχθεί στην Πρίστινα του Κοσόβου από 20 έως 27 Αυγούστου 2026, με τη συμμετοχή ελληνικής αποστολής.
  • Η ελληνική αποστολή περιλαμβάνει έξι αθλητές και αθλήτριες, με στόχο μια δυναμική παρουσία στη διοργάνωση.
  • Αρχηγός της αποστολής είναι ο Πύρρος Δήμας, ενώ συνοδός είναι ο Πρόεδρος της ΕΟΑΒ, Ευάγγελος Προκοπίδης.
  • Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμετρήσεις από 21 έως 25 Αυγούστου, με την ελληνική αποστολή να αναχωρεί σε δύο γκρουπ.

Στην Πρίστινα του Κοσόβου θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου 2026 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων και Κ15 στην άρση βαρών, με την Ελλάδα να συμμετέχει με αξιόλογη και δυναμική αποστολή.

Την ελληνική αποστολή αποτελούν έξι αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις αντίστοιχες κατηγορίες, με στόχο μια δυναμική παρουσία στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ανάμεσα στους αθλητές βρίσκεται ο Κώος αθλητής του Ανταγόρα, Παναγιώτης Σπύρου.

Η σύνθεση της ελληνικής αποστολής

-Αντώνιος Παπαδόπουλος – ΠΑΟΚ

-Νικόλαος Σκοπίνοβ – Πρότυπο Α.Κ. Χαλανδρίου

-Λαμπρινή Αλεξάνδρα Σαλπιγγίδου – Παναθηναϊκός

-Αικατερίνη Παπαδοπούλου – ΠΑΟΚ

-Παναγιώτης Σπύρου – Ανταγόρας

-Γεώργιος Μάριος Δήμας – ΑΟ Πύρρος Γλυφάδας

Συνοδός ο Πρόεδρος ΕΟΑΒ: Ευάγγελος Προκοπίδης

Αρχηγός Αποστολής: Πύρρος Δήμας

Προπονητές: Χρήστος Τριφυλλής, Κωνσταντίνος Καραποστόλης

Την ελληνική παρουσία στη διοργάνωση συμπληρώνει ο Νικόλαος Γραμματόσης, ο οποίος έχει επιλεγεί από την EWF για να εκτελέσει καθήκοντα κριτή.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των Ελλήνων

Παρασκευή 21/8/2026   16:00     Αντώνης Παπαδόπουλος            60 κ. U15

Σάββατο 22/8/2026         10:00     Νικόλας Σκοπίνοβ         60 κ.

Κυριακή 23/8/2026          10:00     Λαμπρινή Αλεξάνδρα Σαλπιγγίδου          57 κ.

Δευτέρα 24/8/2026         16:00    Κατερίνα Παπαδοπούλου        61 κ.

Τρίτη 25/8/2026                12:00     Παναγιώτης Σπύρου       75 κ.

Τρίτη 25/8/2026                19:00     Γεώργιος Μάριος Δήμας               85 κ.

Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για την Πρίστινα σε δύο γκρουπ, με το πρώτο γκρουπ να αναχωρεί στις 20 Αυγούστου και το δεύτερο στις 23 Αυγούστου.

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.