Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικηπίτας του Ε.Κ.Ρ, την Τετάρτη, 17/01/2018παρουσία του συνόλου των συνδικαλιστικών στελεχών, που δραστηριοποιούνται στα σωματεία – μέλη της δύναμης του Ε.Κ.Ρ, ενώ παράλληλα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εκπρόσωποι των δημοσίων υπαλλήλων, των ενστόλων και των φορέων της περιοχής.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Ε.Κ.ΡΧατζησάββαςΣάββας απηύθυνε χαιρετισμόστους παρευρισκόμενουςκάνοντας μία σύντομη αναφοράστην επιτυχή δράση της Διοίκησης και τις συνεχόμενες κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις τηςτο 2017 σε σχέση με ταζητήματα που αντιμετώπισαν οι εργαζόμενοι των κλάδων της περιοχής.Ο Πρόεδρος,εκτός των άλλων,τόνισε ότι το συνδικαλιστικό κίνημα παλεύει για το δικαίωμα στην απεργία, το οποίο βάλλεται, μετά την ψήφιση του πρόσφατου πολυνομοσχεδίου και έκανε ειδική αναφορά στη συμπλήρωση το 2018 των εβδομήντα χρόνων από την ίδρυση του Ε.Κ.Ρ, γεγονός που θα τιμηθεί με διάφορες εκδηλώσεις μέσα στον χρόνο.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οΕντεταλμένος για ΘέματαΠολιτισμού Περιφερειακός Σύμβουλος Ν.Α ΔιακογεωργίουΚάλλιστος, ο ΑντιδήμαρχοςΡόδου Παλαιολόγος Μιχάλης, ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Γιαννικουρής Αντώνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης ΑξιωματικώνΕλληνικής ΑστυνομίαςΝοτίου Αιγαίου Καλαμάτας Θέμης,ο εκπρόσωπος του Ν. Τ της ΑΔΕΔΥΜουτσάκης Κώστας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένωντης ΔΟΥ Δωδ/σου Στεφανάκης Θεόδοσης και ο Πρόεδρος Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης Στυλιανού Κωνσταντίνος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής του ΣΕΠΕ Ρόδου Στάθης Γιώργος, ο Αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδ/σου Κασάπης Κυριάκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτ. Δωδ/σου Ανδρουλάκης Μανώλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Λιμενικού ΣώματοςΔωδ/σου Σαμαράς Στάθης και οι πρώην Πρόεδροι του Ε.Κ.Ρ Μοσχογιάννης Δημήτρης και Καϋμενάκης Βασίλης.

Τυχερή της εκδήλωσης ήταν η Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Εργατοϋπαλληλικού & Επιστημονικού Προσωπικού Εργαζομένων στο Δήμο & τις Δημοτικές Επιχ/σεις του Δήμου Ρόδου, Κατσαρού Αντιόπη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ