Με ικανοποιητική συμμετοχή εξελίσσονται μέχρι και αυτή την ώρα οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης τόσο στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου όσο και στον Εμπορικό Σύλλογο Ρόδου.

Και οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις πραγματοποιούνται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, για να διευκολυνθεί το εκλογικό σώμα –χωρίς διπλές εκλογικές αναμετρήσεις.

Με δηλώσεις του, πριν από λίγη ώρα προς την «δημοκρατική» ο κ. Νίκος Μπόνης που είναι και εν νέου υποψήφιος για την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσέλευση, καθώς μέχρι και αυτή την ώρα έχουν προσέλθει στις κάλπες πάνω από 300 άτομα (από τους 400 εγγεγραμμένους) για να αναδείξουν νέο δ.σ. στον ΕΣΡ, Ελεγκτική Επιτροπή και αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δωδεκανήσου.

«Οι εκλογές γίνονται κάθε τρία χρόνια βάση του νόμου. Η προσέλευση είναι αρκετά ικανοποιητική. Πιστεύουμε ότι ο εμπορικός κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για να συμμετέχει στις εκλογές» δήλωσε ο κ. Μπόνης.

Στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Όσον αφορά το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, αν και η συμμετοχή κρίθηκε επίσης αρκετά ικανοποιητική, οι επιχειρηματίες σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Πάππου (ο οποίος είναι και ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου υπό ενιαίο ψηφοδέλτιο) που μίλησε στην «δημοκρατική», από τα 7.000 μέλη, μόνον οι 3.000 – 3.500 είναι οικονομικά ενήμεροι στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ).

Ωστόσο, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι η δεύτερη ημέρα των εκλογών για το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου που διεξάγονται σε Ρόδο και στα νησιά. Είναι όμως η πρώτη φορά που γίνονται εκλογές με ενιαίο ψηφοδέλτιο για το σύνολο των νησιών της Δωδεκανήσου με 65 υποψηφίους (για 51 θέσεις στο δ.σ. στα διάφορα Τμήματα). Αυτό δείχνει ότι οι επιχειρηματίες έχουν αναγνωρίσει την επιτυχημένη πορεία μας ως διοίκηση καθώς τα προβλήματα του κλάδου είναι ενιαία».

Οι κάλπες για τον ΕΣΡ κλείνουν στις 5 το απόγευμα και για το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στις 7 το απόγευμα.

 

2 σχόλια στο Με ικανοποιητική συμμετοχή οι εκλογές σε ΕΣΡ και Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

  1. Avatar Ο/Η Konstantinos Moustakas λέει:

    εγω δεν καταλαβα γιατι πρεπει να γινουν εκλογες εφ οσον υπαρχει ενας υποψηφιος ??

  2. Avatar Ο/Η Kladitis Nikos λέει:

    χαχαχα ναι πολυ ικανοποιητικη . απο 7000 μελη , 3500 ενημεροι , 400 πηγαν , μια χαρα

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ