Ειδήσεις

Ε.Κ.Ρ. : Το Πολυτεχνείο παραμένει ζωντανό και επίκαιρο αγωνιστικό σύμβολο

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου αποδίδει φόρο τιμής στη μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Την ώρα που οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να σηκώνουν στις πλάτες τους τα δυσβάστακτα βάρη της κρίσης και των μνημονίων, την ώρα που οι άνεργοι και οι νέοι βλέπουν το μέλλον τους να υποθηκεύεται, την ώρα που οι συνταξιούχοι ζουν με συντάξεις πείνας, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου παραμένουν όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρα και απαιτητά.
Ζητάμε εδώ και τώρα Παιδεία, υγεία, δουλειά, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.
Λέμε στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, ότι με Πίστη,Ενότητα και Αλληλεγγύη κρατάμε την άκρη του νήματος των Αγώνων τους και τους συνεχίζουμε, μέχρι τη δικαίωση των οραμάτων του λαού μας.
Τιμώντας τον αγώνα και την επέτειο του Πολυτεχνείου, υπερασπίζουμε και διεκδικούμε τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.
Όλοι εμείς θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τους κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες για την προστασία και διεύρυνση των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων, έχοντας σαν φωτεινό σύμβολο το ζωντανό μήνυμα των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου