ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ερευνώνται οι συνθήκες θανάτου της 31χρονης μητέρας

Δαμιανός Αθανασίου 2 λεπτά ανάγνωση
ναρκωτικά

Πιθα­νο­λο­γεί­ται ότι είχε κάνει χρήση ναρ­κω­τι­κών ουσιών

Σε πλήρη εξέλιξη βρί­σκε­ται έρευνα αστυ­νο­μι­κών του ΑΤ Ρόδου σχετικά με τις συν­θή­κες θανάτου, από τη χρήση ναρ­κω­τι­κών, την 7η Ιουλίου 2015, μιας 31χρονης, μητέρας δύο παιδιών, δύο αγοριών από τον πρώτο της γάμο και ενός βρέφους, που απέ­κτησε με τον 32χρονο σύντροφο της.

Η 31χρονη, που είχε εμπλα­κεί στα γρα­νά­ζια των ναρ­κω­τι­κών, κατέ­ληξε στο υπνο­δω­μά­τιό της τα ξημε­ρώ­ματα της 7ης Ιουλίου 2015  και βρέθηκε νεκρή από τον σύντροφό της, στο κρεβάτι τους, περί ώραν 09.00.

Όπως έγραψε η «δημο­κρα­τική», η ημέρα του θανάτου της 31χρονης συμπί­πτει με την ημε­ρο­μη­νία γέν­νη­σής της, δηλαδή τα γενέ­θλιά της.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες οικεία της πρόσωπα μετά τον θάνατό της βρήκαν ναρ­κω­τικά χάπια τα οποία έκρυβε σε συρτάρι με ρούχα του παιδιού, αλλά και ένα μικρό βαζάκι το οποίο περιείχε συν­θε­τική ναρ­κω­τική ουσία γνωστή και ως «κοκαΐνη των φτωχών» ή «σίσα».

Πρό­κει­ται για μεθαμ­φε­τα­μίνη, η προ­έ­λευση της οποίας ερευ­νά­ται από τους αστυ­νο­μι­κούς.

Οι ίδιες πλη­ρο­φο­ρίες ανα­φέ­ρουν ότι οι αστυ­νο­μι­κοί θα ζητή­σουν αρμο­δίως την άρση του απορ­ρή­του των τηλε­φω­νι­κών της συν­δια­λέ­ξεων, προ­κει­μέ­νου να δια­πι­στώ­σουν με ποια άτομα είχε επι­κοι­νω­νία πρίν το θάνατό της.

Πιθα­νο­λο­γεί­ται ότι με τον τρόπο αυτό θα δια­πι­στω­θεί ποιός ήταν εκείνος που την προ­μή­θευσε με την μεθαμ­φε­τα­μίνη και θα παρα­πεμ­φθεί στη δικαιο­σύνη για τα περαι­τέρω.

Θυμί­ζουμε ότι στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή η «κοκαΐνη των φτωχών» απο­τε­λεί το υπ’ αριθμόν ένα πρό­βλημα, ως προς τους εξαρ­τη­μέ­νους ανθρώ­πους. Μέχρι το 2008 – 2009 η συγκε­κρι­μένη ουσία ήταν άγνωστη στην Ελλάδα. Μια ουσία που κάθε άλλο παρά αθώα είναι, καθώς νοθεύ­ε­ται με διάφορα υλικά, όπως υγρά μπα­τα­ρίας.

Σημειώ­νε­ται ότι ο σύντρο­φος της 31χρονης, είχε εμπλα­κεί  πρό­σφατα σε υπόθεση δια­κί­νη­σης ναρ­κω­τι­κών και είχε αφεθεί ελεύ­θε­ρος με τον περιο­ρι­στικό όρο της εμφά­νι­σής του, στο πρώτο πεν­θή­μερο κάθε μήνα στο αστυ­νο­μικό τμήμα του τόπου κατοι­κίας του, μαζί με ακόμη δύο άτομα.

Σε ρητή δικά­σιμο παρα­πέμ­φθηκε ένας τέταρ­τος συγκα­τη­γο­ρού­με­νός τους, ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλέ­κε­ται και ένας 35χρονος, αγνώ­στων λοιπών στοι­χείων.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.