Ειδήσεις

Αναβλήθηκε η δίκη για την ΑΤΕ Καρπάθου

Για την 8η Φεβρουαρίου 2018 αναβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων η δίκη για το σκάνδαλο της παρατραπεζικής δραστηριότητας του πρώην διευθυντή του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας Καρπάθου με κατηγορούμενους 10 Καρπάθιους.
Πρόκειται για τον πρώην διευθυντή της τράπεζας Α. Τ. του Λ., που παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου για το αδίκημα της υπεξαίρεσης αντικειμένου ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας από διαχειριστή ξένης περιουσίας εις βάρος του δημοσίου, ποσού που υπερβαίνει τα 146.735,14 ευρώ κατ’ εξακολούθηση και του συνεταίρου του σε εταιρεία Γ. Μ. του Γ., που κατηγορείται για άμεση συνέργεια στην ανωτέρω πράξη.
Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι και οι A. Τ. του Λ., Γ. Μ. του Δ., Ε. Γ. του Γ., Β. -Μ. Γ. του Ε., Λ. Γ. του Ε., Μ. Π. του Ι., Ν. Χ. του Γ., M. Χ. του Γ., Μ. Γ. του Γ. και K. Γ. του Κ. για παράβαση του νόμου για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης παράνομων εσόδων με τις επιβαρυντικές μάλιστα διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών δημοσίου χρήματος καθώς η τράπεζα είχε δημόσιο χαρακτήρα.
Η δίκη αναβλήθηκε λόγω ασθένειας του πρώτου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου