Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως υπηρεσίας, ένας 40χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών στην πολύκροτη υπόθεση με την κωδική ονομασία «Web of Drugs».
Η ταυτότητα του 40χρονου ταυτοποιήθηκε μετά τον έλεγχο στοιχείων της δικογραφίας από τα οποία φέρεται να προέκυψε ότι χρησιμοποιώντας κινητό τηλέφωνο, που είχε εκδοθεί επ’ ονόματι της συζύγου του, συνομιλούσε με 34χρονο Αλβανό, ηγετικό στέλεχος σπείρας διακίνησης κοκαΐνης, από τον οποίο και παρήγγειλε περί τα 60 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας.
Στις συνομιλίες που κατεγράφησαν φέρεται να διαπραγματεύεται την αγορά σε καλύτερη τιμή «τεσσάρων παλάμων» κοκαϊνης και συγκεκριμένα έναντι 60 ευρώ το γραμμάριο.
Τον Ιούλιο του 2017 φέρεται να παρήγγειλε ακόμη 5 γραμμάρια (μια παλάμη).
Ο ίδιος απολογούμενος με τον συνήγορό του κ. Στέλιο Κιουρτζή αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με διακίνηση ναρκωτικών και ότι αγόραζε από τον Αλβανό πτηνοτρόφο αυγά και πουλερικά.
-Το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθησαν στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, δυο ημεδαποί ηλικίας 36 και 27 ετών γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή του 36χρονου μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και στην κατοχή του 27χρονου 3,3 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και 5 φυτά κάνναβης ύψους από 0,18 έως 1 μέτρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ