Ικανοποιημένος αλλά και αισιόδοξος εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του χτες, στους δημοσιογράφους, ο νεοεκλεγείς γραμματέας στη Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ‘Κινήματος Αλλαγής’ κ. Νικηφόρος Παπανικόλας.
Όπως τόνισε μεταξύ άλλων: «Για πρώτη φορά συγκροτήθηκε σε σώμα η Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ‘Κινήματος Αλλαγής’. Αυτό το όργανο, δεν έχει προκύψει μέσα από εκλογική διαδικασία αλλά ορίστηκε για έναν συγκεκριμένο επιτελικό ρόλο. Εκλογές για νέα όργανα, θα γίνουν σε τοπικό επίπεδο στις 24 Ιουνίου 2018. Θα προηγηθεί μια μεγάλη πολιτική εκδήλωση με ομιλητές πολιτικά πρόσωπα ώστε να γίνει η γνωριμία μας με τα μέλη και τους φίλους του ‘Κινήματος Αλλαγής’, όπως αυτή προέκυψε από την διαδικασία του περασμένου Νοεμβρίου και το αποτέλεσμα της κάλπης. Είναι η ώρα να συναντηθούμε, να γνωριστούμε, να χαράξουμε την πολιτική μας στρατηγική και πορεία από εδώ και στο εξής. Βεβαίως, είναι η ώρα να μιλήσουμε και για επουσιώδη οργανωτικά ζητήματα. Η εκδήλωση αυτή, έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαΐου 2018 και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για το πρόγραμμα, τους ομιλητές, τους καλεσμένους κ.λπ.»
Ο κ. Παπανικόλας, είπε ακόμη πως η προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ‘Κινήματος Αλλαγής’ αποτελείται από πρόσωπα τα οποία προέρχονται από τους πολιτικούς χώρους που απαρτίζουν το ‘Κίνημα Αλλαγής’: το Πασόκ, το ΚΙΔΗΣΟ, Το Ποτάμι, τη ΔΗΜΑΡ κ.λπ. Η συγκεκριμένη Νομαρχιακή Επιτροπή θα έχει προσωρινά την ευθύνη και τον ρόλο της οργάνωσης σε τοπικό επίπεδο και θα αναλάβει την διεξαγωγή των εκλογών στις Τοπικές Οργανώσεις –οι οποίες, σημειωτέον, δεν έχουν ακόμη οριστεί πόσες θα είναι και πού θα είναι σε Ρόδο και στ’ άλλα νησιά. Σύμφωνα με τον κ. Παπανικόλα, αυτό θα αποφασιστεί με βάση τα δεδομένα που θα θέσει το κόμμα.
«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ‘Κινήματος Αλλαγής’ που θα εκλεγεί θα έχει την ευθύνη για το Νότιο Συγκρότημα, ενώ προβλέπεται να γίνουν ανάλογες διαδικασίες και για το Βόρειο Συγκρότημα Δωδεκανήσου. Παράλληλα, ο στόχος μας παραμένει η ανανέωση προσώπων ώστε να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στην πράξη, με νέες ιδέες και νοοτροπίες. Βέβαια, το ‘νέο’ δεν είναι πάντα το καλύτερο. Έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις, ότι πίσω από το ‘νέο’ κρύβονται οι πιο παλιές νοοτροπίες. Το κριτήριό μας είναι πως θέλουμε να πορευτούμε με νέες ιδέες, νοοτροπίες και όχι απαραίτητα μόνον με νέα πρόσωπα», τόνισε ο κ. Παπανικόλας.
Η ανακοίνωση του
‘Κινήματος Αλλαγής’
Σε σχετική ανακοίνωσή του χτες, το ‘Κίνημα Αλλαγής’ στο Νότιο Συγκρότημα Δωδεκανήσου, ανέφερε τα εξής:
«Το Κίνημα Αλλαγής, το κόμμα της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, το προοδευτικό κίνημα της νέας εποχής, μετά τη συγκρότηση των κεντρικών του οργάνων και των τομέων πολιτικής προχωρά σε συγκρότηση των δυνάμεων του κατά νομό σε όλη την Ελλάδα.
Σε αυτό το πλαίσιο συγκροτήθηκε στις 15/05/2018 η Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής μετά από διαβούλευση και εσωτερική εκλογή των μελών της.
Η σύνθεση της Νομαρχιακής επιτροπής έχει ως εξής :
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Νικηφόρος Παπανικόλας
ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Δημήτρης Παμπάκας
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΜΕΩΝ
ΜΜΕ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛ.ΚΟΜΜΑΤΟΣ : Νίκος Τρίπης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ : Δημήτρης Παμπάκας
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ : Ευριπίδης Αναγνωστάκης
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ : Δημήτρης Ζανεττούλλης
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ : Τάσος Σεχρεμέλης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΕ : Σαράντος Μπακρυσιώρης
ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ – ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Τάσος Ντάλιας
ΠΑΙΔΕΙΑΣ -ΥΓΕΙΑΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ : Κατερίνα Διακογεωργίου
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΝΕΟΛΑΙΑΣ: Παναγιώτης Μπουλιέρης
Μέλος: Αριστοτέλης Ηρακλείδης
Μέλος: Σταυρός Φλαμπουριάρης
Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής και τον Ιούνιο θα εκλεγούν οι συντονιστικές επιτροπές των δημοτικών οργανώσεων.
Μην μείνεις θεατής, ένωσε την φωνή σου με τη δική μας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ