ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα προβλήματα του κλάδου συζήτησαν με τον Υφ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής Γ.Παππά, τα μέλη του δ.σ Ε.Ι.Χ “Δωριεύς”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΠΠΑΣ

Με τα μέλη Δ.Σ. του Σωμα­τείου Ιδιο­κτη­τών Ε.Ι.Χ. Ρόδου «Δωριεύς» συνα­ντή­θηκε ο Υφυ­πουρ­γός Ναυ­τι­λίας και Νησιω­τι­κής Πολι­τι­κής, κ. Γιάννης Παππάς το προη­γού­μενο διά­στημα, όπου του κατέ­θε­σαν υπό­μνημα και συζη­τή­θη­καν τα προ­βλή­ματα που αντι­με­τω­πί­ζει ο συγκε­κρι­μέ­νος κλάδος.

Στο σχετικό υπό­μνημα το οποίο παρέ­δω­σαν στον Υφυ­πουργό, εκφρά­ζουν τη δυσα­ρέ­σκεια τους για την ισχύ­ουσα νομο­θε­σία και τονί­ζουν τους προ­βλη­μα­τι­σμούς τους, σε περί­πτωση που δεν αλλά­ξουν τα δεδο­μένα. Προς υπο­στή­ριξη των όσων απο­τυ­πώ­νουν στο υπό­μνημα, τα μέλη του Δ.Σ. δηλώσαν ότι, η του­ρι­στική βιο­μη­χα­νία, όπως όλα δεί­χνουν, ανα­μέ­νε­ται να διευ­ρυν­θεί ακόμα περισ­σό­τερο την ερχό­μενη σαιζόν, συνεπώς, πολύ σύντομα, θα ζητηθεί, η προ­σαρ­μογή στις σύγ­χρο­νες απαι­τή­σεις, που δημιουρ­γού­νται στην του­ρι­στική αγορά.

Ο Υφυ­πουρ­γός, άκουσε τις απόψεις των εκπρο­σώ­πων του σωμα­τείου και δεσμεύ­τηκε να προ­ω­θή­σει τα ζητή­ματα του κλάδου στο αρμόδιο υπουρ­γείο, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή, για τους εμπλε­κό­με­νους με το θέμα των μετα­φο­ρών επαγ­γελ­μα­τίες.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.