ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστολή – καταγγελία Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου για υπέρβαση ωραρίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Καταστήματα

Το Σω­μα­τείο κα­ταγ­γέλ­λει ότι μετά από πα­ρά­πο­να ερ­γα­ζο­μέ­νων ,και από δια­πί­στω­ση  μελών του Δ.Σ  την Κυ­ρια­κή 11-12-2016  μα­γα­ζιά κυ­ρί­ως Ρο­δι­τών επι­χει­ρη­μα­τιών έκα­ναν υπέρ­βα­ση του ωρα­ρί­ου τους απα­σχο­λώ­ντας πε­ρισ­σό­τε­ρες ώρες τους ερ­γα­ζό­με­νους .

Επί­σης μετά από πλη­ρο­φο­ρί­ες που έχου­με από ερ­γα­ζό­με­νους ότι και την επό­με­νη Κυ­ρια­κή 18-12 πάλι κα­τα­στή­μα­τα ,και κυ­ρί­ως Σου­περ Μάρ­κετ ντό­πιων επι­χει­ρη­μα­τιών δώ­σα­νε πρό­γραμ­μα στους υπαλ­λή­λους τους πέρα του νό­μι­μου ωρα­ρί­ου.

Κα­λού­με τις αρ­μό­διες υπη­ρε­σί­ες ,τα αρ­μό­δια όρ­γα­να (ΑΠΟ­ΚΕΝ­ΡΩ­ΜΕ­ΝΗ ΔΙΟΙ­ΚΗ­ΣΗ,ΠΕ­ΡΙ­ΦΕ­ΡΕΙΑ Ν.ΑΙ­ΓΑΙΟΥ,ΕΠΙ­ΘΕ­Ω­ΡΗ­ΣΗ ΕΡ­ΓΑ­ΣΙΑΣ,ΑΣΤΥ­ΝΟ­ΜΙΑ) που είναι υπεύ­θυ­νοι για να τη­ρού­νται οι νόμοι του κρά­τους να κά­νουν το κα­θή­κον τους.

Για άλλη μια φορά οι επι­χει­ρη­μα­τί­ες πα­ρα­νο­μούν και μά­λι­στα σε βάρος των ερ­γα­ζο­μέ­νων χωρίς να τους αγ­γί­ζει ο νόμος. Φαί­νε­ται ότι άλλος είναι ο νόμος για τους επι­χει­ρη­μα­τί­ες και άλλος για τους ερ­γα­ζό­με­νους.

Αν λοι­πόν αυτοί που είναι υπεύ­θυ­νοι δεν βρουν λύση ,τότε το Σω­μα­τείο Ιδιω­τι­κών Υπάλ­λη­λων Ρόδου που αγω­νί­ζε­ται για να μην είναι καμία Κυ­ρια­κή του έτους τα μα­γα­ζιά ανοι­κτα μαζί με τους ερ­γα­ζό­με­νους θα δώ­σουν την λύση με τον μόνο τρόπο που έχουν ,αυτόν του αγώνα .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟ­Ε­ΔΡΟΣ                                                                                              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΕ­ΑΣ

ΚΑ­ΤΣΟΥ­ΡΑ­ΚΗΣ ΜΙ­ΧΑ­ΛΗΣ                                                                             ΤΣΟΥ­ΡΟΥ­ΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.