Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο για τις προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η διεύθυνση και ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δωδεκανήσου Θωμάς Σωτρίλλης θέλουν να ευχαριστήσουν και δημόσια τους ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας για τις προσφορές τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Ειδικότερα ευχαριστούν:

Α) τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου για την αγορά τροφίμων και την δωρεά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, μία κίνηση ανθρωπιάς που την αφιέρωσαν στην μνήμη του αγαπητού τους συμμαθητή Σταύρου Παπαστεργή, και

Β) την πρόεδρο Σοφία Μανιά και τα μέλη του φιλανθρωπικού συλλόγου «Αγία Σοφία» για την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, υποσχόμενη για επαναλαμβανόμενες προσφορές, λόγω του ότι αναγνωρίζουν την τεράστια συμβολή της Περιφέρειας στους πάσχοντες οικονομικά συνανθρώπους μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου