ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκινούν και πάλι τα δρομολόγια Ρόδος-Σάμος του καταμαράν “Dodekanisos Pride”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Dodekanisos Seaways

Από τη ναυ­τι­λιακή εται­ρεία Dodekanisos Seaways, ανα­κοι­νώ­νε­ται ότι το ταχύ­πλοο κατα­μα­ράν ’’Dodekanisos Pride’’ μετά την απο­κα­τά­σταση της βλάβης που είχε σημειω­θεί προ 15 ημερών στο μειω­τήρα των μηχανών, επα­ναρ­χί­ζει από σήμερα τα προ­γραμ­μα­τι­σμένα δρο­μο­λό­για στη γραμμή Ρόδο-Σάμο.

Συγκε­κρι­μένα ανα­χω­ρεί σήμερα από το λιμάνι της Ρόδου για Κω άνευ επι­βα­τών και από την Κω θα συνε­χί­σει κανο­νικά με προ­ο­ρι­σμούς την Κάλυμνο, τη Λέρο, τους Λειψούς, την Πάτμο, τους Αρκιούς, το Αγα­θο­νήσι και τη Σάμο.

Η Dodekanisos Seaways εκφρά­ζει τις θερμές ευχα­ρι­στίες της σε όσους συνέ­βαλ­λαν στην απο­κα­τά­σταση της βλάβης καθώς και στο επι­βα­τικό κοινό για την κατα­νό­ηση και εμπι­στο­σύνη που δια­χρο­νικά την περι­βάλ­λει.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.