Στην περιοχή Τρεις πραγματοποιήθηκε φέτος η καθιερωμένη άσκηση ετοιμότητας ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, της Διεύθυνσης Δασών Δωδεκανήσου και όλων των εθελοντικών ομάδων.
![]()
Όπως δήλωσε στη «δ» ο διοικητής της ΠΥΡ Νικόλαος Ιερεμίας ,η περιοχή επιλέχθηκε καθώς συνδυάζει τη δασική έκταση με κατοικημένα σημεία, όπου οι οικείες βρίσκονται μέσα στο δάσος.
![]()
Κατά τη διάρκεια της άσκησης διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας όλων των φορέων και ομάδων.
![]()
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.