ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Fraport: Πότε τελειώνει η αναβάθμιση των αεροδρομίων-Επιδόσεις ρεκόρ το 2017

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΡΟΔΟΥ

Στο πλαίσιο της παρου­σί­α­σης των οικο­νο­μι­κών απο­τε­λε­σμά­των της η Fraport παρου­σί­ασε και το χρο­νο­διά­γραμμα σχετικά με το πότε θα ολο­κλη­ρω­θεί η ανα­βάθ­μιση των 14 αερο­δρο­μίων που δια­χει­ρί­ζε­ται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την εται­ρεία, μέσα στο 2019 θα έχει ολο­κλη­ρω­θεί η ανα­βάθ­μιση των μισών από τα σερο­δρό­μια.

Η διοί­κηση της Fraport υπο­λο­γί­ζει επίσης ότι τέσσερα αερο­δρό­μια θα είναι έτοιμα το 2020 και τα υπό­λοιπα τρία το καλο­καίρι του 2021. Όσον αφορά στην επι­βα­τική κίνηση στην Ελλάδα, ανα­μέ­νει αύξηση σε μονο­ψή­φιο ποσοστό “μεσαίας κλί­μα­κας”.

Tα 14 ελλη­νικά περι­φε­ρειακά αερο­δρό­μια, πάντως, υπο­δέ­χθη­καν μέσα στο 2017 αθροι­στικά  27,6 εκα­τομ­μύ­ρια επι­βά­τες.

Όπως σημειώ­νει η εται­ρεία, πρό­κει­ται για επίδοση-ρεκόρ.

Οι διε­θνείς δρα­στη­ριό­τη­τες της εται­ρείας είχαν συνο­λικά έσοδα ύψους 817, 1 εκατ. ευρώ το 2017, κατα­γρά­φο­ντας αύξηση 48,1%. Η Fraport Greece είχε τη  μεγα­λύ­τερη συμβολή (+234,9 εκατ. ευρώ), ενώ ακο­λου­θούν η Λίμα (+19,9 εκατ. ευρώ εκατ. ευρώ) και η Fraport Slovenja (+5,7 εκατ. ευρώ).

Πηγή: reporter.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.