Η Λένα Παπαρρηγοπούλου έχει στην  του υπουργείου

Μέλος του επιτελείου του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, αποτελεί από τις αρχές Ιανουαρίου μια πρώην Σταρ Ελλάς. Πρόκειται για την Λένα Παπαρρηγοπούλου, που είχε κατακτήσει τον τίτλο ομορφιάς το 2002.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret, αρκετά από τα στελέχη της έδρας της ελληνικής διπλωματίας απορούν για την καθημερινή παρουσία της εκεί, καθώς δεν γνωρίζουν ότι από τις αρχές Ιανουαρίου αποτελεί μέλος του επιτελείου του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη.

paparigopoulou2.jpg

Η ένταξη ενός μοντέλου στη στελεχική ομάδα του γραφείου ενός μέλους της κυβέρνησης μπορεί να μη συνηθίζεται, ωστόσο η όμορφη Λένα Παπαρρηγοπούλου αξιοποίησε στην περίπτωση αυτή την ακαδημαϊκή της κατάρτιση. Η νεαρή καλλονή έχει στην αρμοδιότητά της τα θρησκευτικά θέματα του υπουργείου.

Η Λένα είναι ένα low profile κορίτσι. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα έπαιρνε μέρος στα καλλιστεία, στα κανάλια γινόταν πραγματικός χαμός.

paparigopoulou.jpg

Τα τηλεοπτικά παράθυρα είχαν γεμίσει από ιερείς, οι οποίοι εκτόξευαν ύβρεις και απειλές εναντίον της. Θεωρήθηκε τεράστιο αμάρτημα η συμμετοχή μιας νεαρής, πανέμορφης φοιτήτριας της Θεολογίας σε διαγωνισμό ομορφιάς.

πηγή ethnos.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ