Τοπικές Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κάρπαθο λόγω καθίζησης του οδοστρώματος

Ανακοινώνεται ότι, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος σε τμήμα της επαρχιακής οδού Απερίου – Πυλών στην Κάρπαθο, ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

 

Ειδικότερα:

 

  • Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων (λεωφορείων κ.λπ.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της επαρχιακής οδού Απερίου – Πυλών.

 

Η κυκλοφορία των προαναφερόμενων οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της επαρχιακής οδού Απερίου – Όθους – Πυλών.

 

  • Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο 2ο χλμ. της επαρχιακής οδού Απερίου – Πυλών στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πύλες προς Απέρι, για δεκαπέντε (15) μέτρα, κατά μήκος αυτής.

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο θα διεξάγεται εκ περιτροπής, από το έτερο ρεύμα κυκλοφορίας και σύμφωνα με την οδοσήμανση.

 

Τα προσωρινά μέτρα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύουν μέχρι την αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου