Ειδήσεις

ΕΟΤ: Στρατηγική Συνεργασία ΕΟΤ – Marketing Greece για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού

Για τις ανάγκες της καμπάνιας θα δημιουργηθεί ταξιδιωτικό περιεχόμενο, το οποίο θα εστιάζει στις εμπειρίες και στο local culture των προορισμών, «χτίζοντας» στις αρχές και της αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης

Με απαραίτητη συνθήκη την ένωση δυνάμεων και τη δημιουργία συνεργειών για την επόμενη ημέρα του τουρισμού στην Ελλάδα, ο ΕΟΤ και η Marketing Greece επενδύουν στην τεχνογνωσία τους, συμπράττουν και υλοποιούν στοχευμένες καμπάνιες προβολής για την Αθήνα, Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Όλυμπος), Χανιά και Καβάλα-Θάσο.

Με όχημα τα Social Media, δίνοντας έμφαση στο Instagram και το Tik Tok, έχει σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί ένα διαφημιστικό πλάνο προβολής, σε στοχευμένες αγορές των προορισμών.

O Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, δήλωσε: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Marketing Greece και τον ιδιωτικό τομέα που στηρίζει τις δράσεις της όλα αυτά τα χρόνια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και τα Χανιά, συμβάλλοντας ενεργά στην κοινή προσπάθεια προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό. Η επόμενη μέρα του τουρισμού μας χρειάζεται όλους στην πρώτη γραμμή για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας».

Η CEO της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα συμπλήρωσε: «Είναι βέβαιο πως ο ελληνικός τουρισμός έχει μόνο να ωφεληθεί από τη στρατηγική συνεργασία του ΕΟΤ και της Marketing Greece. Μέσα από μια σειρά στοχευμένων και κοινών δράσεων, δημιουργούν ένα νέο, δυναμικό και πολλά υποσχόμενο μοντέλο συνεργασίας, όπου η πολύχρονη εμπειρία του ΕΟΤ συναντά το πολυεπίπεδο έργο της Marketing Greece, δίνοντας προστιθέμενη αξία στη χώρα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου