Ειδήσεις

Απίστευτο κι όμως… ευρωπαϊκό: Ο Ντάισελμπλουμ δεν ενημέρωσε το Eurogroup για το «πάγωμα» των μέτρων για το χρέος!

Ντάισελμπλουμ

Η Κομισιόν αδειάζει τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, καθώς ανώνυμη πηγή που επικαλείται το γερμανικό πρακτορείο ΜΝΙ, δηλώνει ότι το Eurogroup δεν είχε ενημερωθεί για την απόφαση του επικεφαλής του να συναινέσει στο πάγωμα των μέτρων για το ελληνικό χρέος.

«Η Κομισιόν θα ενέκρινε τις κοινωνικές δαπάνες της Ελλάδας, εφόσον είχε κληθεί να γνωμοδοτήσει επί αυτών», σημειώνει η ίδια πηγή και χαρακτηρίζει «ανακριβή» και «βιαστική» την απόφαση για την Ελλάδα, τονίζοντας πως το Eurogroup δεν είχε γνώση των αποφάσεων Ντάισελμπλουμ.

Το πρωί, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, εξέφρασε την αντίθεσή του στο «πάγωμα» των μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, τονίζοντας πως «η Κομισιόν πιστεύει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αμφισβητηθεί» η σχετική συμφωνία.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.