Τοπικές Ειδήσεις

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος και τα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου , θεωρώντας ότι, η γνώση και η εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τους εργαζόμενους που απασχολούνται στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής , αποφάσισαν στην συνεδρίαση της 12ης Νοεμβρίου 2019, την πραγματοποίηση σειράς δωρεάν σεμιναρίων πρώτων βοηθειών σε συνεργασία με τους Διασώστες Ρόδου και το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής με υπεύθυνο συντονιστή τον Ιατρό κ. Παναγιώτη Παπαντωνίου, μέλος του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.

Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 , στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου .

Στο σεμινάριο αυτό έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι στον Δ.Ο.Π. καθώς επίσης το προσωπικό των παιδικών σταθμών και των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Φροντίδας και Ανάπτυξης του Δήμου Ρόδου .

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου