Ειδήσεις

Ενημέρωση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, με αφορμή τον εορτασμό του Κωνσταντίνου του Υδραίου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Άγιος Εφραίμ, πραγματοποίησε ενημέρωση στα μέλη της ΠΕΝΕΑ, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, σχετικά με τον εθελοντισμό, την δωρεά μυελού των οστών αλλά και την δωρεά ομφαλοπλακουντιακού αίματος στη Δημόσια Τράπεζα Βλαστοκυττάρων. Κατά την ενημέρωση, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία αλλά και τη δωρεά βλαστοκυττάρων. Ακόμη αρκετοί φοιτητές αποφάσισαν να γίνουν δότες μυελού των οστών αλλά και να ενταχθούν στην ομάδα των εθελοντών φοιτητών του συλλόγου (ΠΕΝΕΑ).

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κ. Νίκο Καραμαρίτη, για τη συμβολή και τη στήριξη και σε αυτή τη δράση του Συλλόγου μας, με την παροχή έντυπο υλικού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου