Τοπικές Ειδήσεις

Βραβείο “Diamonds of the Greek Economy” για τον όμιλο H Hotels Collection – Hatzilazarou Group

Ένα νέο βραβείο απέσπασε ο όμιλος H Hotels Collection στο Forum Diamonds of the Greek Economy 2019. Σε μία εντυπωσιακή τελετή απονομής, που διοργανώθηκε στις 10 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Grande Bretagne Hotel Athens με παρουσία άνω των 600 επιχειρηματιών και εκπροσώπων επιχειρήσεων, του αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Αδωνι Γεωργιάδη, του πρώην αν. υπουργού Οικονομικών κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη και εκπροσώπων των σημαντικότερων επιχειρηματικών φορέων της χώρας.

Οι βραβεύσεις στηρίχθηκαν σε αυστηρή αξιολόγηση 10.000 επιχειρήσεων, η οποία κατέληξε στην παρουσίαση των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών βάσει πέντε συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών.

Η εκπρόσωπος του ομίλου, κυρία Ανδριάνα Χατζηλαζάρου, Marketing Director και μέλος του ΔΣ, παρέστη στην εκδήλωση και παρέλαβε τη διάκριση «DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY» για τον H Hotels Collection ως μία από τις πιο υγιείς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου