Τοπικές Ειδήσεις

Μεταθέσεις-Τοποθετήσεις στο Εφετείο Δωδεκανήσου και Πρωτοδικείο Ρόδου

Νέες μεταθέσεις και τοποθετήσεις δικαστικών λειτουργών ανακοινώθηκαν χθες:
Πιο συγκεκριμένα στο Εφετείο Δωδεκανήσου τοποθετείται ο πρόεδρος Εφετών κ. Κυρτσίδης Χριστόδουλος και οι Εφέτες κ.κ. Κοσινά Ιωάννα και Τριανταφύλλου Δημήτριος ενώ οι κκ. Ντόκα Αικατερίνη και Γρίβας Γεώργιος μετατίθενται στο Εφετείο Λάρισας και Αθηνών αντίστοιχα.
Μετατίθεται ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Ρόδου κ. Ευαγγελάτος Ιωάννης στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου και τοποθετείται η νεοπροαχθείσα κ. Κολάρη Παναγιώτα.
Μετατίθενται ο κ. Χαραλαμπάκης Δημήτριος στο Πρωτοδικείο Έδεσσας, η κ. Παντζελιουδάκη Αναστασία στο Πρωτοδικείο Ξάνθης, η κ. Μαγουλά Φερενίκη στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων, η κ. Νικολαίδου Φοίβη-Αλεξάνδρα στο Πρωτοδικείο Λευκάδας, ο κ. Τσιανάβας Βάιος στο Πρωτοδικείο Πατρών, ο κ. Λαγανάς Χρήστος στο Πρωτοδικείο Χανίων, η κ. Παπαδάτου Αικατερίνη-Παρασκευή στο Πρωτοδικείο Σπάρτης
Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Πρωτοδίκες κ.κ. Κλαυδιανού Αμάντα Μαγδαληνή, Σάσσαλου Διονυσία, Παπαδοπούλου Ευμορφίλη, Παπαδάκη Γεωργία, Θεοδοσιάδης Μάριος, Κιούση Αγγελική Αργυρούλα, Μακράκη Άννα και η πάρεδρος Πρωτοδικών κ. Τσαούση Μαρία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου