Μια δεύτερη ευκαιρία σε εξαρτημένο από τα ναρκωτικά 24χρονο, υπότροπο σε υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων, έδωσε χθες, με απόφασή του, το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων, καταδικάζοντάς τον σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών, με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα, υπό τον όρο παρακολούθησης προγράμματος υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ και υποβολής στο δικαστήριο βεβαιώσεως καλής πορείας απεξαρτήσεως.
Ο 24χρονος είχε συλληφθεί την 24η Ιουνίου 2014 γιατί μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχε αφαιρέσει από μια κάτοικο Ρόδου ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε σε κατάστημα ιδιοκτησίας της κόρης της στη Μεσαιωνική Πόλη.
Την ίδια ημέρα αφαίρεσε ένα τσαντάκι με έγγραφα από την οικία μιας άλλης γυναίκας στην οδό Ιπποδάμου και μια τηλεόραση, ένα dvd, άλλες ηλεκτρικές συσκευές και ένα σακίδιο από μια άλλη κατοικία στην ίδια οδό.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρέστη ο δικηγόρος κ. Γιάννης Κοκκινογένης.
-Την 13η Μαΐου 2018 το απόγευμα συνελήφθη στον Αρχάγγελο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, ένας 44χρονος ημεδαπός γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία μπήκε από ανασφάλιστη είσοδο σε εξοχική κατοικία και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ