Ειδήσεις

Με τον Στράτο Καρίκη ο κ. Ηλίας Κούντρας

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΗΛΙΑ ΚΟΥΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»

Φίλες και φίλοι,

Οι δύσκολες εποχές που διανύουμε σήμερα απαιτούν την ενεργοποίηση όλων μας. Είναι χρέος κάθε πολίτη να δουλέψει εντατικά για να προσφέρει ένα καλύτερο αύριο στον τόπο του.

Η μεγάλη αγάπη για τη Ρόδο μας, αποτελεί για εμένα το πιο δυνατό κίνητρο να κατέλθω ως υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και θεωρώ μεγάλη τιμή να αποτελώ μέλος της παράταξης «Ροδίων Όραμα» με επικεφαλής στον Στράτο Καρίκη.

Εμπιστεύομαι τον Στράτο Καρίκη για το ξεχωριστό του ήθος, για τις ικανότητές του και εμπνέομαι από το Όραμά του. Μαζί του θα δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος όλων των πολιτών. Θα δουλέψουμε για να φέρουμε μία καλύτερη αισθητική στο νησί, θα αγωνιστούμε για μία λειτουργική και φιλική για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες, Παλιά Πόλη. Θα αγωνιστούμε για να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες κάθε πολίτη αυτού του νησιού.

Προσωπικά, με τη συμμετοχή μου στα Κοινά όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει ότι δεν φείδομαι κόπων και προσπαθειών. Τη δεδομένη όμως χρονική συγκυρία απαιτείται όλοι να δώσουμε το 100% του εαυτού μας για το νησί μας.

Με τιμή,
Ηλίας Κούντρας
Δημοτικός Σύμβουλος Κοινότητας Ρόδου
Πρώην πρόεδρος Συλλόγου Κατοίκων Μεσαιωνικής Πόλης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου