Ειδήσεις

Ανακοίνωση για τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξης «Νότιο Αιγαίο- Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

Από την παράταξη “Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξης, με αφορμή τη δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα “Το Ποντίκι”:

Σε δημοσκόπηση της εφημερίδας Το Ποντίκι, αναφέρθηκε εκ παραδρομής, ότι η παράταξη του Γιάννη Μαχαιρίδη Αρχιπέλαγος Δημιουργίας υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.

Θέλουμε λοιπόν να διευκρινίσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς εκείνους που θα επιχειρήσουν να το εκμεταλλευτούν πολιτικά, ότι δεν στηριζόμαστε από κανένα κόμμα και ότι ο συνδυασμός μας είναι υπερκομματικός και ανεξάρτητος.
Το παραπάνω επιβεβαιώνει ασφαλώς το σύνολο των στελεχών, που ανακοινώθηκαν ήδη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, η διαδρομή των οποίων είναι γνωστή στην κοινωνία μας.

Η αντιμετώπιση των πολυσύνθετων προβλημάτων του τόπου και των νησιωτικών μας κοινωνιών δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να έχει χρώματα και κομματικές τοποθετήσεις. Απαιτεί συνεχή αγώνα και αποφασιστικότητα πέρα κι έξω από κομματικές αγκυλώσεις.

Αυτή ήταν η ξεκάθαρη δέσμευσή μας, από την πρώτη στιγμή, με το σύνολο των καταξιωμένων στελεχών που αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι στο Αρχιπέλαγος. Δεν θα παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο από την πορεία αυτή που χαράξαμε.
Έχουμε ευτυχώς τη δυνατότητα να βλέπουμε την κοινωνία μας στα μάτια κι αυτή είναι η μοναδική πυξίδα που καθορίζει το κοινό ταξίδι μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

 • Billys    15.04.2014 15:54

  Να τους κόψετε κάτι από την πληρωμή για το λάθος …”αναφέρθηκε εκ παραδρομής” λέει…χαχαχαχα

 • ΑΧΑΡΙΣΤΕ!    15.04.2014 12:47

  Πόσο ανεξάρτητος μπορεί να είναι κάποιος που παρασύρει (γενειοφόρος όντας) ακόμα και τον Δεσπότη Ρόδου σε μια κομματική (υπέρ ΠΑΣΟΚ το ανάγνωσμα) έξω από το νοσοκομείο της Ρόδου! Άλλο χρώμα από το πράσινο γνωρίζει ο ποιητής (Μαχαιρίδης); Θέλεις να είσαι με το ΠΑΣΟΚ του 45% που σε εξέθρεψε αλλά απεχθάνεσαι το ΠΑΣΟΚ του 4%!!! Λίγο ντροπή, αδελφέ! Μην υποτιμάς την νοημοσύνη του κόσμου!

 • peter - man    15.04.2014 12:07

  ήταν το ανέκδοτο της ΗΜΕΡΑΣ! ο μαχαιρίδης ο ανεξάρτητος.. πως λέμε, ο ΑΣΤΕΡΙΞ ο ΓΑΛΑΤΗΣ!

 • ΡΟΥΛΑ    15.04.2014 12:05

  ρε παιδιά!!!! ευτυχώς και η ΛΙΛΑ που παραμένει σταθερή στο ΚΚΕ! όλοι έχουν γίνει ξαφνικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ! και δυστυχώς, ξέρουμε για τον μαχαιρίδη και τον ΗΛΙΟ τον ΠΡΑΣΙΝΟ! κρίμα! και νόμιζα ότι τουλάχιστον τα πιστεύω του δεν θα τα έφτυνε δημόσια!!!

Σχολιασμός άρθρου