Τοπικές Ειδήσεις

Κ. Καϊσερλης: Προτίθεμαι να καταθέσω αγωγή 200.000 ευρώ κατά του Δήμου και πολιτικών που με κατηγόρησαν άδικα

Αγαπητοί φίλοι,

“Παρά τiς συνεχείς εκκλήσεις για την αποκατάσταση της προσωπικότητας και της εντιμότητας μου που βιάστηκε βάναυσα από τις ψευδείς και κακόβουλες κατηγορίες του Δήμου της Κω που εκπροσωπούσαν ο π. δήμαρχος κ. Κυρίτσης και οι συνεργάτες του, αλλά και ο σημερινός Δήμαρχος κ. Νικηταράς με την ανοχή του στο κατηγορητήριο, συνεχίζεται η διαπόμπευση μου με την κλήση που παρέλαβα μόλις προχθές από τον κ. Ανακριτή φερόμενος ως κατηγορούμενος για το βαρύτατο κακούργημα της απιστίας σε βάρος του Δήμου της Κω.

Παρόλο που δικαστικές αποφάσεις ουσιαστικά με δικαίωσαν και παρά τις προσπάθειες μου να αποκατασταθεί από τους κατηγόρους το ήθος, η εντιμότητα και η προσωπικότητα μου συνολικά, δυστυχώς προς το τέλος της ζωής μου παραμένει σε εκκρεμότητα η αμφισβήτηση τους με κίνδυνο να παραγραφεί για άλλους λόγους και όχι για την αθώωση από την κατηγορία της κλοπής, της ζημίας και της απιστίας.

Υπηρέτησα σε όλη μου την ζωή την πόλη και το νησί μου και την αφιέρωσε χωρίς έστω και το ελάχιστο οικονομικό όφελος. Η αμοιβή μου είναι να ταλαιπωρούμε για 7 σχεδόν χρόνια προσπαθώντας να αποδείξω στις δικαστικές αίθουσες ότι είμαι έντιμος.

Δεν επιθυμώ να τιμωρήσω κανέναν, άλλωστε ποτέ δεν το επιδίωξα για κανέναν. Αυτό που επιθυμώ είναι να λήξει τώρα που είμαι ζωντανός και όχι με παραγραφή η φοβερή κατηγορία που με βαρύνει.

Προτίθεμαι να καταθέσω αγωγή ηθικής αποζημίωσης 200 χιλ ευρώ σε βάρος του Δήμου που τον υπηρέτησα για 7 τετραετίες και δεν με προστάτεψε αλλά και κατά πολιτικών που με κατηγόρησαν σκόπιμα, ψευδώς και αδίκως, με σκοπό να αποκαταστήσω άμεσα την θιγείσα βάναυσα προσωπικότητα και προσφορά μου.

Καλώ επίσης τους συναδέλφους μου, Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που οδηγήθηκαν αδίκως στα δικαστήρια και υφίστανται τον ίδιο διασυρμό από τον Δήμο, τον κ. Κυρίτση και τους συνεργάτες του να πράξουν το ίδιο.

Είναι το τελευταίο νόμιμο όπλο που διαθέτουμε για την αντιμετώπιση του δημόσιου διασυρμού που υφιστάμεθα επί 10 σχεδόν χρόνια και που υπάρχει δυστυχώς κίνδυνος να μας συνοδεύει σε όλη μας της ζωή και στην ζωή των παιδιών μας”.

Φιλικά Κώστας Καϊσερλης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου