Τοπικές Ειδήσεις

Σε ρόλο πρωταγωνιστή, η Κάρπαθος στην έκθεση του Μιλάνου!

Με τη δυναμική του διεθνούς προορισμού που προσφέρει εύρος επιλογών στους Τουρίστες με ειδικά ενδιαφέροντα, συμμετείχε ο Δήμος Καρπάθου στη διεθνή έκθεση τουρισμού BIT στο Μιλάνο.  Στο μοντέρνο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,  ο Δήμος Καρπαθου εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού,  κ.  Μιχάλη Λυτό  και την επαγγελματία,  μέλος της Επιτροπής,  κα Δέσποινα Νταργακη που είχαν την ευκαιρία ουσιαστικών επαφών με την Ιταλική –  και όχι μόνο-  αγορά.

Μέσα από στοχευμένες συναντήσεις μαζί με στελέχη της εταιρείας Συμβούλων Τουριστικού  Marketing Remake, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες προβολής με Ιταλικά τηλεοπτικά δίκτυα, δημοφιλή  ΜΜΕ,  όπως το Lonely Planet και η Donna Moderna,  ενώ πραγματοποιήθηκε και διερευνητική επαφή με εκτεταμένο δίκτυο ταξιδιωτικού οργανισμού που δραστηριοποιείται στη Βόρεια Αμερική με εξειδίκευση τον Βιωματικό Τουρισμό!

Μεταξύ άλλων, ιδιαίτερη εντύπωση στους εκατοντάδες επισκέπτες του περιπτέρου έκανε το νέο φυλλάδιο του προορισμού που ξεχωρίζει μέσα από το ελκυστικό κείμενο και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

“Η δημιουργία νέων “προϊόντων” και  ο εκσυγχρονισμός των εργαλείων και μεθόδων προβολής της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου δημιούργησε νέα δεδομένα στην προώθηση του προορισμού,  συμβάλλοντας στην εξέλιξη του brandname της  Καρπάθου”,  τόνισε ο κ. Λυτος ευχαριστώντας θερμά τα μέλη της επιτροπής για το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου