Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και η ανάγκη για άμεση σύσφιξη και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού πριν από τις γιορτές είναι τώρα πιο επιτακτική από ποτέ. Η αναίμακτη και ελάχιστα επεμβατική θεραπεία ανόρθωσης με Νήματα Προσώπου PDO επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, αντίστοιχα αυτών του συμβατικού lifting, χωρίς νυστέρι και τομές, για άμεσα σφριγηλό και ξεκούραστο πρόσωπο λίγες ημέρες πριν τις γιορτές.

Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, ειδικευμένη Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Αν. Επιστημονική Διευθύντρια της Δερματολογικής Κλινικής Cosmetic Derma Medicine, περιγράφει την πλέον διαδεδομένη μέθοδο που αναστρέφει τα σημάδια χαλάρωσης που άφησε το 2017 σε πρόσωπο και λαιμό.

“ Η θεραπεία με Νήματα Προσώπου PDO αποτελεί την ιδανική επιλογή για γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας που επιθυμούν νεανικό πρόσωπο χωρίς πόνο και ταλαιπωρία, αφού δεν συνοδεύεται με τις επιπλοκές του «κλασικού» lifting.

H Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη

Η μέθοδος βασίζεται στην υποδερμική εισαγωγή βιο-απορροφήσιμων χειρουργικών νημάτων με τη βοήθεια μιας εξαιρετικά λεπτής, ατραυματικής βελόνας. Τα Νήματα PDO εισάγονται στην προβληματική περιοχή σχηματίζοντας ένα πλέγμα άμεσης ανόρθωσης των χαλαρωμένων δερματικών ιστών. Στη συνέχεια, η βελόνα αφαιρείται ενώ το νήμα παραμένει ενδοδερμικά. Μέσω αυτής της διαδικασίας προάγεται η παραγωγή Κολλαγόνου, του βασικότερου συστατικού του δέρατος που ευθύνεται για την ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Η σύγχρονη αυτή μέθοδος πραγματοποιείται στα πλαίσια μιας συνηθισμένης επίσκεψης στο Δερματολογικό Ιατρείο, δεν ενέχει επιπλοκές για τον ενδιαφερόμενο και εφαρμόζεται με επιτυχία σε πρόσωπο, χείλη, παρειές, λαιμό, βλέφαρα και σακούλες κάτω από τα μάτια. Επιπλέον, τα Νήματα πολυδιοξανόνης εφαρμόζεται και για την άμεση ανόρθωση περιοχών του σώματος όπως είναι οι γλουτοί, τα μπράτσα, το στήθος και η κοιλιά. ”

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της συγκεκριμένης θεραπευτικής μεθόδου πολλαπλασιάζονται όταν αυτή εφαρμοστεί συνδυαστικά με ενέσιμες θεραπείες όπως είναι η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, το Botox, το Υαλουρονικό Οξύ και με CO2 Fractional Laser. Η συνδυαστική θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε μία μόλις συνεδρία και έχει πολλαπλά οφέλη, καθώς κάθε μια από αυτές στοχεύει σε διαφορετικά στρώματα του δέρματος.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με Νήματα Προσώπου PDO είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας ημέρες, ενώ η βελτίωση συνεχίζεται αδιάκοπα για τους επόμενους μήνες. Εντυπωσιακή είναι και η διάρκεια δράσης των Νημάτων PDO η οποία, σε πολλές περιπτώσεις, αγγίζει τα 2 χρόνια.

 

Cosmetic Derma Medicine | www.cosmeticdermamedicine.gr

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

 

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ