Ειδήσεις

Η ελληνική πρόταση στο all inclusive

Την ελληνική πρόταση για το all inclusive επεξεργάζεται ο ΣΕΤΕ, όπως είπε ο Ανδρέας Ανδρεάδης στην έκθεση “Φιλοξενία”. Είπε συγκεκριμένα:

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με το υπουργείο Τουρισμού, για να δώσουμε την ελληνική, πρωτότυπη εκδρομή, στο all inclusive.
Θέλουμε να περάσουμε το all inclusive, στο ….μικρό και όμορφο, μικρές μονάδες στην περιφέρεια, μέσα στη φύση, που όλες οι υπηρεσίες θα έχουν το χαρακτήρα της σπιτικής φροντίδας. Επίσης, μελετάμε τη σύνδεση μονάδων all inclusive, με άλλες τοπικές επιχειρήσεις τουριστικού χαρακτήρα, ώστε να παρέχονται περισσότερες επιλογές στους τουρίστες και να συνδέονται τα all inclusive συγκροτήματα με τις τοπικές επιχειρήσεις».Ο κ.Ανδρεάδης επανέλαβε τη θέση του ΣΕΤΕ ότι το ζήτημα του all in έχει πάρει μη πραγματικές διαστάσεις, καθώς οι τζίροι στα ξενοδοχεία που λειτουργούν με αυτό το σύστημα δεν ξεπερνούν το 7% στο σύνολο του ξενοδοχειακού κλάδου.

tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου