Τοπικές Ειδήσεις

“Η Δικαιοσύνη έκρινε πρωτόδικα ότι υπήρξε λάθος σε 117 ψηφοδέλτια – Αυτονόητη και επιβεβλημένη η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας”

Από την Παράταξη “Με Δύναμη για τη Ρόδο” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με την απόφαση του Πρωτοδικείου σχετικά με την ένστασή μας, επί του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών, ουσιαστικά δικαιώθηκαν οι καταγγελίες μας, περί παρατυπιών στην εκλογική διαδικασία. Συγκεκριμένα αναγνωρίστηκε ότι 117 ψήφοι δεν προσμετρήθηκαν στο εκλογικό μας αποτέλεσμα, κάτι που το καθιστά απολύτως οριακό, με ποσοστό 42,915% (μόλις 48 ψήφους συν μία, από την αυτοδυναμία και την εκλογή μας από την πρώτη Κυριακή, επί συνόλου 55.705 εγκύρων ψηφοδελτίων) και σε κάθε περίπτωση αιτιολογεί νομικά, ηθικά και πολιτικά και επιβάλει την προσφυγή μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Επιπλέον, οφείλουμε να επισημάνουμε στις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες, ότι σημερινός αντιδήμαρχος που έλαβε χιλιάδες ψήφους, είχε ασυμβίβαστο συμμετοχής του στις εκλογές, κάτι που πέραν των θεσμικών ζητημάτων, παίζει κομβικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, αλλά και αποφασιστικότητα, συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη δικαίωση της ορθής αποτύπωσης, της ετυμηγορίας των συμπολιτών μας.

Από την Παράταξη

Με Δύναμη για τη Ρόδο

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου