Την περασμένη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στο Βενετόκλειο, ο Κολοσσός H Hotels και οι Ακαδημίες, στήριξαν τον Πόντο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Ρούμελη, τον Μωριά και την Κρήτη, στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο, στην εκδήλωση «όλοι μαζί μπορούμε». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Αδελφότητα Ηπειρωτών Ρόδου «Το Σούλι», το Σύλλογο Θεσσαλών Ρόδου, την Αδελφότητα Κρητών Ρόδου ο «Ψηλορείτης», το σύλλογο Πελοποννησίων Ρόδου «Ο Μωριάς», το Σύλλογο Ποντίων Ρόδου «Διγενής Ακρίτας», το σύλλογο Ρουμελιωτών Ρόδου «Η Ρούμελη» με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου.
Συμμετείχαν με το δικό τους μοναδικό χρώμα, η παιδική ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Κολοσσός Ρόδου με προπονητή τον κ. Σάκη Ξυπολιτά, ο «Κολοσσάρας» από την ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels και η Φιλαρμονική Δήμου Ρόδου με μαέστρο τον κ. Δημήτρη Χαλκιά. Τα τμήματα των Ακαδημιών άνοιξαν το παιχνίδι και κάλεσαν όλα τα παιδιά στις μπασκέτες, ο «Κολοσσάρας» συνάντησε μικρούς και μεγάλους, η Φιλαρμονική με μουσική εορταστική έδωσε την ξεχωριστή ατμόσφαιρα των ημερών, τα παιδικά τμήματα Συλλόγων Ηπειρωτών και Κρητών χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς ενώ από τους παρευρισκόμενους συγκεντρώθηκε ικανή ποσότητα τροφίμων για τις αδύναμες οικογένειες του νησιού μας.
Τα μέλη των Συλλόγων ενημερώθηκαν για τις Ακαδημίες και την ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels από την πρόεδρο Πελοποννησίων Ρόδου κ. Μαρία Παπαδοπούλου. Η εκδήλωση πέτυχε τον καλό σκοπό μέσα από τη συνέργια, την αλληλεγγύη, τη γνωριμία των συλλόγων που έχουν ρίζες σε άλλους τόπους αλλά ζουν και χαίρονται τη φιλόξενη Ρόδο, αγαπούν και παρακολουθούν την μεγάλη ομάδα της στην Α1, τον Κολοσσό H Hotels.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ